Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Internet browser - help...

o Navštíveno 2864x o
o 07.08.2015, 10:32 | Bucci
Mám problém, pokusim se ho popsat a snad se najde někdo, kdo mi dokáže poradit, nasměrovat nebo pomoc...

Defaultně jsem využíval Chrome, jelikož začal nějak blbnout přešel jsem na Operu (30+), což je defacto jádro webkit
V práci máme ticketovací systém OTRS, který využíváme, s Operou i Chrome mám problém s vkládáním obrázku z clipboardu, kde evidentně má webkit problém s právy, má někdo nějaký typ, co udělat nebo nastavit aby vkládání šlo (Firefox to umí)

Chrome (a v příští verzi i Opera) navíc ukončili podporu NPAPI, existuje nějaký plugin, jak to tam vrátit?

Z výše uvedených důvodů jsem začal používat FF, jenže po cca 3 týdnech používání je FF prostě nepoužitelnej, pomalej, těžkopádnej
- new tab page neumí adresáře (jako tomu je v Opeře)
- systém je fakt pomalej (byť tam mam jen gesta myší a new tab page 2, ale pomalý to je i bez nich...)

Nejradši bych se vrátil k Chrome, kterej opravil problémy s gesty nefungující gesta, a některé věci, nicméně pro chrome bych potřeboval

- vyřešit práva pro clipboard v OTRS 4
- pokusit se zprovoznit podporu NPAPI
- uvítal bych New tab page s adresáři (jako v Opeře)

o 07.08.2015, 10:46 | War
Enabling NPAPI in Chrome Version 42 and later
As of Chrome Version 42, an additional configuration step is required to continue using NPAPI plugins.

In your URL bar, enter:
[ Link ]
Click the Enable link for the Enable NPAPI configuration option.
Click the Relaunch button that now appears at the bottom of the configuration page.
o 07.08.2015, 10:50 | Bucci
War: chrome už mám verzi 45+ a neni ani [ Link ] v možnostech :-/
o 07.08.2015, 10:55 | War
aha, tak já mám prý nejaktuálnější 44.0.2403.130 a tam to ještě je
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1688 sekund.