Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti Audi A8 4,2 TDi?

o Navštíveno 2877x o
o 10.08.2015, 12:43 | PAVELK
Je tu někdo kdo má zkušenost nebo ví co u tohoto vozu vysledovat, jedná se o poslední modelovou řadu ve čtyřkolce, díky za informace.

o 10.08.2015, 12:52 | tesil
Gt bude k mání?
o 10.08.2015, 13:08 | PAVELK
když ho nenechám manželce tak ano :-)
o 10.08.2015, 17:39 | HIGHTOWER
nic moc nemám, jel jsem s tím jen trochu, spotřeba dlouhodobá dle palubáku 9,2 l při cca 60% město Praha. Pokud se tam ale něco vys..., tak problém, neb je tam 45 ŘJ, to je masox prostě, pokud se to neopraví diagnostikou, tak pak hledání mechanicky, hlavně tedy elektronika a to je děs, použití optických kabelů nic moc, stačí špatně uchycený a už je to v háji, ale většinou už vědí i dle diagnostiky, kde hledat mechanický problém.

Motor jede, však takový výkon, je krásně plavná jízda, ale pro mě první jízda v takové lodi no, takže třeba asi moc vyplácaný z toho, nastavení různé jsem ale nestíhal vyzkoušet. Brzdy se musí zahřát, ze začátku mi přišlo, že to moc nebrzdí.

Prostor vpředu i vzadu dostatečný, nevím zda jde objednat, ale měl jsem verzi s 1 TV tunerem, takže TV se dal sledovat na všech displejích jen 1 program, to nic moc tedy...
o 10.08.2015, 20:38 | manolo
ahoj, mam A7, kolega A8. Oba zacatek roku 2012, ja mam 3.0tdi on 4.2tdi. Obe auta maji nyni najeto kolem 80000km, kupovany kdyz mely 30000km.

Obe auta maji ponou vybavu, tzn hadup disp, navi, divka, telka, nocni videni, audi breaking guard atd... kolega ma navic 8mi stupen a dovery dveri.

Obe auta jen jezdi na pravidelny servis, ktery me vychazi stjne jak na passata cc.

Mam dlouhodobou 7.3 on 9.3. Oba tomu davame. Auta mohu doporucit, oba spokojenost.
o 11.08.2015, 19:26 | PAVELK
Diky za info snad bude sloužit i mě :)

foto k příspěvku  od PAVELK

o 12.08.2015, 06:59 | BadyS
aaaa návrat ke koncernu, at ti dělá toho 1/2 roku radost :))

první dojmy po přesednutí z BMW ?
o 12.08.2015, 09:01 | muSlim
BadyS :-D
o 12.08.2015, 09:03 | PAVELK
půl roku ne, mám ho na rok :-) je to hooodně měký ale kurevsky to jede :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.