Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:Výlet k moři Itálie.

o Navštíveno 2050x o
o 10.08.2015, 22:54 | Komba
Zdravim všechny a jdu s prosbou kvůli dovče:)Chcem si udělat autem,ve čtyřech na pár dní výlet k moři,nic nastrojenýho,jen nějaký kemp,bungalov,menší apartmá nebo něco takovýho a bylo by to jen hned na kraj Itálie cca 800km.Je tu dost cestovatelů,tak by někdo určitě rád poradil.Prvně mi padlo do oka Monfalcone,Duino,Trieste apod. tam ta nudle,to by pro začátek mohlo stačit.Ale už nevím kde tam něco sehnat na spaní,hodil by se kontakt:)

A potom jak je to třeba,když si povezu vlastní naftu v kanystru,kvůli tankování,aby třeba policie neměla řeči:D výbava je jasná a dálnička bude asi taky něco stát přes Rakousko a Slovinsko co?Dík za pozitivní reakce;)

o 10.08.2015, 23:27 | /// MiŠeL ///
něco se řešilo tady [ Link ]
o 11.08.2015, 07:35 | Petura
do Itálie to je pohoda, stačí ti rakouská dálniční známka, několik € na tunely a v itálii jsou turnikety, kde si vyzvedneš lístek najedeš na dálnici a při sjezdu dáš lístek do automatu a on ti ukáže kolik zaplatíš... tankování je taky v pohodě, pupm je dostatek, jen v itálii bývají přes den zavřené jak mají lenoši polední pauzu... takže ráno a v podvečer a v noci není problém :)
o 11.08.2015, 09:08 | Paczqo
o 11.08.2015, 21:48 | Komba
Paczqo:ty stím máš vlastní zkušennost?:)taky se mi to líbí stejně jako Caorle který popisuje Luke-Jeep v příspěvku vejš.Abych ještě dodal,tak chcem jet od pátku do neděle a spaní na osobu 10e max. na den.To se snad někde dá ne?:)
o 12.08.2015, 10:41 | Paczqo
jezdil jsem tam jako dítě pod stan se zájezdem od školy každej rok někdy od roku 93 do 99 a pak jsem začal jezdit v roce 2007 sam autem do bungalovu to byl kemp už po rekonstrukci a je to super je tam spousta vyžití. kemp je docela zarostlý stromama takže dostatek stínu a není tam pařák jak na pláži, k moři kousek, po cestě z moře k ubytovani několik budov se sprchama a wc vše bezbarierove a čisté neustale to tam uklízí. Skoro každý večer je v tom městečku nějaký program pro děti i dospělé, obchody se vším jídlo, suvenyry, hadry, věci do vody atd..., několik restaurací, cukráren a všude jidlo dobré, dětské hříště, několik bazénů a brouzdališt ale naprosto luxusní a jeden bazen ma hloubku snad 2,5m a dá se tam výborně zaplavat.
Z kempu se dá dojít bezproblemu pěšky do přístavu a z tama lodí do Benátek. Co se týká cen tak záleží na ubytku no do 10e na den by jste se asi vešli ale se spanim ve stanu jako sociálky tam jsou parádní sice společné ale nikdy jsem nezažil návaly dost lidi stejně ma v bungalovech nebo karavanech svoje. Snad jediné co tam fakt dodržujou je ta jejich siesta to celej kemp zavře a nedaš si ani zmrzku, my to většinou řešili tak že jsme o ni šli chrnět aby jsme večer vydrželi dýl protože to tam hezky žije večer. Jinak do caorle je to 50km a tak nějak přesně mezi je Lido di Jesolo s fantastickym aquaparkem.
o 12.08.2015, 17:26 | Komba
Ten areál se mi zamlouvá,je vidět podle stránek,že je to takový menší městečko,kde maj asi všechno a píšeš to i ty,tak mě to láká:)Jen nějak nevím jak to zadat v tý kalkulačce pro ubytování,když tam chci přijet pátek ráno a odjet v neděli ráno,tedy dvakrát spát.Jestli mam zadat sobotu nebo neděli jako poslední den,je tam už pak dost rozdíl v ceně:)Nebo nedokázal bys mi poradit třeba přes mejl nebo zavolam:)
o 12.08.2015, 19:17 | Paczqo
Prvni den - den přijezdu, posledni den - den odjezdu. Akorát nevím jak je to u kalkulace pro stan jelikož jsem to nikdy neřešil. Pro karavan a bungalov byl nějakej minimalni počet nocí ale co si pamatuju byvali tam turisti třeba na jednu noc se stanem.
o 14.08.2015, 07:22 | Komba
Já nevím jestli je dobrý v tich vedrech spát pod stanem,je v něm vždycky hroznej vzduch a nedá se spát.I když ta mto vypadá na hodně stínu,tak by to možná nevadilo.Ale poprvé zkusíme asi něco v Caorle,snad se tam něco najde přiměřenýho.Blbý je že všichni maj ceny na týden a na kratší dobu je to horší sehnat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1655 sekund.