Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: UBNT UniFi problem

o Navštíveno 2894x o
o 22.08.2015, 08:53 | ACEMajky
Ahoj, poridil jsem si domu 3ks UBNT UniFi AP a mam problem. Hned prvni Unifi jednotku kterou jsem instaloval, tak ji na notebooku ani mobilu nevidim...
Delal jsem se s tim cca 1-2 hodiny a nic. Na zacatku se ukazala a pak papa, uz neni videt. Zkusil jsem pripojit dalsi jednotku (AP) a adoptoval ji a vse OK, vidim ji, zkusil jsem 3. jednotku (AP) a take vse OK.
Tu prvni sem zkousel odpojovat od ostatnich, znovu ji adoptovat a stale nic. Reset do tovarniho nastaveni take nic. V obsluznym rozhrani ji bezproblemu vidim. Pak sem zjistil, ze kdyz ji vytahnu ze zasuvky (nechal jsem ji cca hodinu) a pripojim ji, tak ji v poho vidim (SSID vysila) a pripojim se na ni mobilem i noutasem (ostatni funkcni AP jsem odpojil, abych mel jistotu, ze jsem pripojeny na te problematicke). No ale nadseni vydrzelo tak max cca 3-5 minut, kdy AP opet zmizne a nevidim jeho SSID, ale v konfiguracnim rozhrani je vse videt OK. Uz nevim co delam spatne a myslim si, ze bude vadna jednotka (AP).

o 22.08.2015, 09:11 | cezetko
zkus ji restartovat a adopt znova. Jak svítí?
o 22.08.2015, 16:37 | ACEMajky
sviti zelene a reszart sem udelal asi 10x
v praci pouzivam cca 12 techto potvor, tak sem ridi SW nasledne pouzil stejnej jak v praci, nejaky 3.x.x (ted je verze 4.6.6-kterou jsrm doma zacal) a ta starsi verze mi nabidla i downgrade FW, nepomohlo, tak pak upgrade zpet a nic, stale to same.
Druhe dve od rana slapou uplne v pohode
o 22.08.2015, 23:31 | cob1,2HTP:) | Upraveno: 2015-08-22 23:33:07
Tak uz asi jen zkusit jiny PoE zdroj. Kdyz nepomoh rr, tak nepomuze uz asi nic.
Nebo test utp kabelu. Jestli si nestratil nejakou zilu.
o 23.08.2015, 03:54 | ACEMajky
Zkousel jsem jiny PeO i jinou kabelaz, nic
o 23.08.2015, 19:43 | Ravo
Tak pak už bych to viděl jen na reklamaci uvedeného kusu...

btw. co doma pokrýváš že potřebuješ 3ks? Já jedním UAP-LR vykrývám celej barák o půdy přes dvě patra až dolů do sklepa (železobetonové podlahy) vč. přilehlého dvora...ještě přemýšlím nad druhým ks kterým budu vykrývat signálem i vinný sklep na druhé straně pozemku..tam se opravdu už signál neprobije :-)
o 23.08.2015, 20:23 | ACEMajky
LR mi neprisli nijak zazracnejsi nez klasiky (mel sem doma klasiku a LR a porovnaval signal (na kazdym jiny SSID
Na barak mi to dava OK, ale mam seteni na jedny strane baraku a rodice maji sezeni na druhy strane baraku a tam z domova je signal tak tak, a jejich sezeni sousedi s garazi, tak treti soupnu do garaze...
o 24.08.2015, 09:05 | ACEMajky
Tak sem AP vzal do prace, pripojil do switche a zatim slape uz cca 15 minut OK, neschova se, tak to me reknete, cim to je...

Je fakt, ze doma sem mel puceny klasiku UniFi AP a LR (long range), abych testnul rozdil a vse slapalo OK, do ty doby, nez sem koukal, ze LR bezi na stejnym kanale, jako moje druha domaci wifi. Tak sem druhou domaci wifi (net gear router) vypnul a v tu chvili mi zmizlo SSID od te LR a defakto od te doby ta LR zlobila, schovavala se a podobne...

Takze asi jedine doma resnout sit a zacit vse nastavovat znovu vcetne routeru (jak VDSL routeru tak i toho druhyho - NETGEARu)
o 24.08.2015, 09:22 | ACEMajky
tak po cca 30 minutach je wifi opet neviditelna, takze asi bude KO
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1605 sekund.