Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: rychly hosting, alebo VPS pre joomla

o Navštíveno 1978x o
o 25.08.2015, 00:03 | Chris
Hojte,

Mam wedos no limit hosting. S jednou wordpress srankou zacali problemy s responce a nakoniec s inou strankou Joomla+kunena.

Skusal som aj vps ssd (ubuntu 14.04 apache, mysql, php) u wedosu, ale cpu sa flakal a responce ako pri hostingu, cize problem neni v stranke.

Problem je, ze sa stranka pomaly nacitava, takisto kazda podstranka. Testovane na roznych zariadeniach, rozne ISP, rozne prehliadace.

Moj dotaz, ci nemal niekto podobny problem u wedosu a ako ho vyriesil (vsetky cache atd mam pozapinane, skusal som aj rozne nastavenia a same shit)

Pripadne viete poradit hosting/vps s rychlejsim responce, nacitanim stranok a pod.

Dost sa mi pozdava ovh.cz, len maju DC az vo Francuzsku a neberu karty, paypal len prevod €, ktory trva par dni, dik

o 25.08.2015, 11:10 | Chris
nikto nic ? :)
o 25.08.2015, 11:23 | AR
ovh je good
o 25.08.2015, 13:00 | LordPeytl
Urcite je chyba v hostingu? Skus si to presunout k sobe na svuj kompl. Mel jsem web s wordpressem, kde kazde nacteni stranky trvalo asi 20s, nakonec za to mohla poskozena šablona při aktualizaci.
o 26.08.2015, 10:12 | Yawor
ovh mám taky, platba převodem byla druhý den.
Dle osobní zkušenosti lepší využít DC ve Francii, než Kanadu.
Bacha ale na support, tam je to na dlouhý lokte. A navíc koukám že zdražili /ale furt je možnost objednat jen 1měsíc na test/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1871 sekund.