25.08.2015, 00:03 |
Chris Hojte,
Mam wedos no limit hosting. S jednou wordpress srankou zacali problemy s responce a nakoniec s inou strankou Joomla+kunena.
Skusal som aj vps ssd (ubuntu 14.04 apache, mysql, php) u wedosu, ale cpu sa flakal a responce ako pri hostingu, cize problem neni v stranke.
Problem je, ze sa stranka pomaly nacitava, takisto kazda podstranka. Testovane na roznych zariadeniach, rozne ISP, rozne prehliadace.
Moj dotaz, ci nemal niekto podobny problem u wedosu a ako ho vyriesil (vsetky cache atd mam pozapinane, skusal som aj rozne nastavenia a same shit)
Pripadne viete poradit hosting/vps s rychlejsim responce, nacitanim stranok a pod.
Dost sa mi pozdava ovh.cz, len maju DC az vo Francuzsku a neberu karty, paypal len prevod €, ktory trva par dni, dik
Urcite je chyba v hostingu? Skus si to presunout k sobe na svuj kompl. Mel jsem web s wordpressem, kde kazde nacteni stranky trvalo asi 20s, nakonec za to mohla poskozena šablona při aktualizaci.

26.08.2015, 10:12 |
Yawor ovh mám taky, platba převodem byla druhý den.
Dle osobní zkušenosti lepší využít DC ve Francii, než Kanadu.
Bacha ale na support, tam je to na dlouhý lokte. A navíc koukám že zdražili /ale furt je možnost objednat jen 1měsíc na test/