Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Koupě Jeepa

o Navštíveno 2979x o
o 25.08.2015, 16:05 | rover (WoodTech)
Chystám se na prohlídku Jeep GrandCherokee Wj 4.7 lift rok 2000 a celkem se mi to líbí. Trpí toto vyloženě na něco ??

Díky

o 25.08.2015, 16:13 | Luke-Jeep
Jen si mě pěkně kup ;-)
o 25.08.2015, 16:19 | rover (WoodTech)
No to sem mohl čekat :-D
o 25.08.2015, 16:21 | Losky
Spíš bude asi větší problém sehnat něco v kloudném stavu, dva roky zpět jsem nějaké byl okouknout a většinou paštiky:( Co si pamatuju, mění se čepy a těch je tam poměrně dost, dost často závady topení a ještě odchází něco okolo kardanu.
o 25.08.2015, 16:43 | Luke-Jeep | Upraveno: 2015-08-25 16:44:17
Jak jsem říkal - bach na všechny zadní ložiska (i kolem kardanu...) Čepy jsou relativně za pár korun, ale je jich tam dost, to je fakt...

Jinak že by se nám tam něco nějak extrémně sypalo si moc nepamatuju. Prolézt a vozkoušet ten Quadra drive - už je to stálá 4 kola, předtím se přiřazovala.

Jdeš do relativně rozumnýho modelu - ten benzín nikod nechce :-D ale je to jediná správná volba...

Zkrátka pořádně prolézt jako každou káru ;-)
o 25.08.2015, 16:57 | Paczqo | Upraveno: 2015-08-25 17:02:54
jako ostatní čepy, čepy, čepy a kupovat kvalitní nebo je budeš dělat furt, jinak semtam klapky ventilace, stahovačky praská tam takovej plastovej bazmek ale da se to opravit par dílama z merkuru.
Pokud USA verze zkontroluj zda má v TP vypsané všechny vyjímky a uprávy blinkry, mlhovka, VIN na kastli jinak je s tim oser zbytečně.

Semtam uník oleje u přídavky v podstatě když bude vlhko ale žádné kápance tak standard pokud bude kapat tak simerinky. Auto jako takové je náchylné na olej takže idealně co 9tis měnit jinak riziko že přidřeš motor na klice. dodržovat oleje a kapaliny jake jsou předepsaný i aditiva a bude to fungoat jak má jinak si zaděláš na trable.
A nějaké ty věci kolem tam jsou přeci jen je to 15let staré.

Osobně pokud nemáš možnost dělat si dost věcí sám bych už do toho auta nešel. Pokud máš možnost si to sám servisovat tak poznáš že je to docela skládačka a da se spousta věcí udělat za chvíli za pár korun a bude tě to bavit.

Ještě jedna věc ideálně pokud nemá LPG nebo zkontrolovat v jakem stavu je ten system protože často je to lajdácky udělané, já jsem měl v autě system od tartarini a naštěstí jsem měl v HK na to dobrej servis tak mi to dali dokupy jinak bych se s tim trápil furt protože to nebylo odladěné.

Ložiska vzadu bát se netřeba sice stojej něco ale stačí flexa, lis a čas a jdou udělat v klidu, Quadra drive není uplně stálá ale při prokluzu předku se připojí jinak jedeš na zadek.
o 25.08.2015, 17:02 | Unihero
veděl bych o jeep Cherokee v 3,7 v LPG.
o 25.08.2015, 17:21 | rover (WoodTech)
No má to tu převodovku Selecttrack či jak se to menuje takže se dá měnit řežim pohonu. Jinak tedy je to na zvednutém podvozku (což mě fakt bere:-)) kterej je na tom cca půl roku takže by to mělo být cajk...plus origo podvozek k tomu ;-)
Je v tom už LPG.
Pokud je dost informací k dané věci tak si to můžu servisovat sám, už jsem poskládal lecos :-)

Unihero - pošli link či info, určo zajímá.
o 25.08.2015, 17:26 | Unihero
vím že je to rok 2003. mohu akorát předat kontakt na majitele a domluvit se s ním.
o 25.08.2015, 18:29 | petis
Dobrá volba.
Jeep a Paczqo napsali asi vše co je třeba.
Já na svím měnil jen jeden brzdič a nedávno chladič.
Chybu jsem udělal jen s kotoučema a deskama EBC nebyla štastná volba. Olej mením do 10K km.
čepy jsem neměnil, ale asi me čekaj.

Spíš bych se asi vyhnul upravenýmu autu a koupil bych co nejvíc serii.
o 25.08.2015, 18:56 | Paczqo
Informaí k WJ no jsou toho plné weby a youtube na tohle auto je snad i navod jak odšroubovat čepičku ventilku a pokud v takovem připadě zvldaš věci sam a maš prostor na to tak přeju ať vybereš dobře a uživáš si ten V8.
o 25.08.2015, 22:13 | rover (WoodTech)
Díky za reakce, mrknu na to a uvidíme ;-)
o 31.08.2015, 21:55 | rover (WoodTech)
Tak jsem ho koupil :-D

foto k příspěvku  od rover (WoodTech)

o 31.08.2015, 22:00 | Luke-Jeep
V pořádku ;-)
o 03.09.2015, 14:13 | kasa.d
Cajk :-)
o 03.09.2015, 14:25 | camron
Vypada, ze prosel nekolik ofenziv :)
o 03.09.2015, 22:34 | rover (WoodTech)
Na pohodu, blatník k tomu novej. a nárazník je jen na lak + je třeba vyměnit zrcátko. Jinak cajk a hlavně motor jede jak hodinky a převodovka jakbysmet ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.