Navštíveno 3629x

Zdarek, chci koupit přítelkyni kameru do auta, nějakou celkem levnou, ale aby zas bylo na videu něco vidět. Cenu bych dal tak do 3k.

26.08.2015, 14:24 |
jok3r mam lamax action x6 a pohoda
a co za ty love SJCAM 4000 - sportovni kameru v CZ shopech za 3k koupis

27.08.2015, 09:18 |
jedla pokud bys měl zájem,měl bych na prodej SJCAM 4000,jednou použitá kompletní balení,cena 2400
Jako ta Lamaxka vypadá dobře, ale spíš bych chtěl nějakou rovnou do auta, ne akční. SJCAMka taky neni špatná, ale jak píšu, radši bych nějakou přímo on-board. Já jsem koukal na alzu a tam jich maj hafo, ale nejvíc se prodávaj Truecamky, máte někdo s nima zkušenosti?
TrueCam jsem kupoval kolegyni z prace 5ku
Za ty love dobry
[ Link ] videa uz sem smazal, mozna budou doma v PC, ale pochybuju
Taky přemýšlím o A5, hlavně díky držáku a GPS. Ale co psali lidi recenze tak je fajn k tomu koupit i polarizační filtr.
Me s ena A5 nelibi ten GPS modul,a le je pripojeny pres USB, tak by sel kabelem treba nekam strcit
Ja mam tugle objednanou v anglii za lepri penize primo z ofiko stranek:
[ Link ] Rozdil s tou truecam A5 je defakto spise v noci
Pak mam kopii tyhle z anglie z ebay, ktera vysla na cca 1100-1300,- a pouzivam ji jako zadni:
koukal ze z ty china kamerky mam i video:
[ Link ]
Jop já koukal na A7, tam jsou nějaký výhody, ještě to víc prozkoumám, ten modul neni zas tak hroznej, co sem viděl fotky, tak to v podstatě drží nahoře a nějak to extra nebrání, jinak ten polarizační filtr uvidim no, jak to bude vypadat :)
Tak treba kolega do VW CC tu truecam A5 neda, ma to tak sklopeny okno, ze diky GPS by mu to natacelo nebe
To je divný, to by nemělo vadit, když vemeš tak ta kamera se může libovolně natáčet ne? a ta GPS čouhá jakoby dozadu, to by neměl bejt nějakej problém ne? Co sem viděl podle fotek, tak by to nemělo nějak prostě ovlivnit. Dyť ta GPS je v podstatě v pravym úhlu skoro, si mě teď celkem vyděsil hele :D
viz.fotka -
[ Link ]
On ma celni sklo tak sklopeny, ze s tim tusim byl problem. A nebo babnu a problem je, ze jak je sklopeny celni sklo a u zrcatka ma samy vymozenosti, tak to nemel kam dat ci to desne trcelo do introse....
SJCAM neni prioritne urcena jako kamera do automobilu, takze ji chybi nektere vychytavky techto kamer. Ja doporucuju TrueCam. Mam 7 i 5, ta 5 sla ale bohuzel na reklamaci - ochraptel reproduktor. 7 mame s tim polarizakem a zatim dobre...
A co ji chybi z toho co clovek fakt vyuzije?
Vubec nic. Je perfektni. Kup si SJ.

01.09.2015, 17:25 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-09-01 17:26:28
Hmm, chytre rady, ja nic kupovat nechci, kamery v aute mam jen me to zajima v cem muze byyt rozdil.
Pokud sem te tim dotazem urazil, tak se hluboce omlouvam....
Co me napada, tak detekce narazu, ze to uchova smicku...
Co jsem koukal tak asi největší rozdíl mezi normální akční kamerou a on-board kamerkou do auta je G-senzor, který při nárazu uzamkne video, takže nejde smazat, pak taky ta GPS no a pak takový ty drobnosti jako držák do auta v balení atd. Včera večer jsem objednal A5, takže čekám, že dneska dorazí, sem na to zvědavej. Myslim, že do Octávky nebude problém ani s tim GPS, no uvidim.
janchaloupka - A5/A7 s GPS vyzkoušeno v O2 a S2 a není problém. Jinak pouvažuj o tom polarizáku.
Jinak k dalším rozdílům - nevím, zda má akční kamera třeba pohybové čidlo?
Joo s tim polarizákem jsem taky něco četl, i když teď začíná zima tak sluníčko by to moc ovlivnit nemělo ne?
Myslis? A co zimni (nizke slunicko)? A co paprsky odrazejici se od snehu...vetsi neprijemnost neznam :)
Co se týče kamerky A5, tak nemám moc dobré zkušenosti. Používám ji cca 3 měsíce. V poslední době se zahryzává nejde vypnout/zapnout. Pak má někdy svoje dny, že nahraje prních 8s videa pak už nic, přitom se tváří že zaznemenává. Na držáku (s GPS modulem) se třepe jak rosol, musel jsem ji podepřít o stropnci.
Já jsem zas slyšel dobrý názory, ten polarizák asi bude potřeba no, ještě uvidim jak to dopadne, kdyžtak jí vrátim.
Takže mám za sebou 2. reklamaci TrueCam A5. V prvním případě chraptěl reprák, kamera se musela pořád hlídat,zda vůbec nahrává, samovolně se vypínala. Dostal jsem novou a dělala to samé. Takže jsem se s tímto modelem rozloučil nadobro.
A7 zatím funguje...