Navštíveno 2800x

Prosím o radu při výběru čelovky. Procházím weby, všude mraky informací,ale přecejen bych ocenil tip na daný model a zkušenosti.
Potřebuju čelovku, která je schopna svítit celou noc a hlavně něco silnějšího, nechci žádnou bludičku. Hory, les, ryby...
Díky za případné tipy

31.08.2015, 08:52 |
koren fenix
neudelas chybu ani s jednou...
treba zde
[ Link ]
celkem se mi libi modely od Lenseru, konkretne
[ Link ] nebo
[ Link ] chtel bych neco s akumulatorem, ktery se da pripadne nahradit tuzkovkama

31.08.2015, 12:51 |
TROY Petzl - v práci jsme to nafasovali jako členové evakuační hlídky a není to marný :)
Mám Fenix HL25 na ryby a pecka. 3 možnosti svícení, je bytelná a dosvit super. Na moje potřeby super.
používám Fenix (HL21) k naprosté spokojenosti

31.08.2015, 20:02 |
Atrey používám na stavbě HL 55, několikrát skončila ve výkopu, v čerstvém betonu nebo bahně. Pokaždé stačilo opláchnout a je skoro jak nová. Akorát nesplňuje ty tužkovky. Od Fenixu neuděláš chybu s žádnou.

09.09.2015, 13:05 |
TUNER | Upraveno: 2015-09-09 13:06:21
Pokud chceš opravdu kvalitní čelovku která opravdu SVÍTÍ,tak na cokoliv s tužkovkama zapomeň. Mrkni se na čelovky Zebralight H600 MKII a nebo Armytek wizard pro. Levnější slušné čelovky Skilhunt a nebo Spark.
Všechny se dělají s různýma optikama podle toho k čemu ji chceš přednostně využívat (rozptyl světla).
[ Link ]