Navštíveno 2367x

Jak je na tom tento skůtr?
Hledám něco na cukání po městě a blízkém okolí.
Dřív jsem měl Scarabeo 200 a bylo to super, ale teď mám menší rozpočet.
Požadavky: žádnej obr skůtr, spotřeba rozumná k výkonu, aby ve 2 to jelo po rovině alespoň 100.
Mám nabídky na Gileru Runner 180 a 200. Tady se bojím, že to bude žrát jak auto.
Dík
otec by měl na prodej toto:
je to tuším 250 ccm, upaluje to s přehledem 110 cestovní rychlost. přijde mi že to vůbec nežere teda.4takt táhne opravdu hezky. jsou tam ted funglovky gumy.
trasa Cvikov-Turnov-Lomnice n P. a zpátky a to jsem byl ještě v Hrádku nad Nisou a zpět do Cvikova a na jednu nádrž super.
je to Yamaha. dospěláckej zvuk ne žádný uřvaný prskolet :)

Zdar. Vic info...
Km, stav,majitelu, prusery...
Diky
Alli kdyz Ti poslu kontakt na otce domluvis se s nim? Ja toho moc nevim ale jel jsem s Tim a super, mit kde skutra skladovat v panelaku tak ho beru a jezdim s nim i do prace, jednou jsem jel v chcanci a to plexi super prijel jsem suchej :) takze to ma i svuj ucel.
Prosim te,klidne se s nim domluvim, jen mi zjisti cenu jeste pred tim, ta je dost rozhodujici :-))
Skutr je to trosku vetsi...no...
Dik

02.09.2015, 08:35 |
Nora A co takové Piaggio X9 za cca 35tis?
cca za mesic bude na prodej muj stroj, cenovka 37
detaily na mejl, jestli bys mel zajem

Díky chlapi za nabídky, vypadá to na to SHcko, to je z nich takovy nejhubenejsi do mesta. Ale jeste koukam...
To stříbrné mám taky. Yamaha Xc300 shodně s Kilibre 300. Výhoda velké kola, poholdně se na tom cestuje ve dvou. Do města uplně v pohodě. Vypadá to širší, ale není to vůbec problém se protáhnout skoro všude.
Motor rád žere olej a je nutné ho pravidelně kontrolovat, když se s tím jezdí nadoraz. Já ho mám dva roky a řešil sem jen pár klasických prkotin, ložisko na krku, spínač brzdy a běžný servis. Jinak na to dlabu a jen se vozím