Navštíveno 5509x

01.09.2015, 21:29 |
Kapka (M)
Ted hned..film o severočeských tunerech :-) z těch hlášek padám z gauče
:-D tak urco se tam najde nejaka znama tvar :-)

01.09.2015, 21:45 |
Kapka (M)
Ja jich tam už pár zahlidnul..třeba Qčko jako kompars na CarWars

01.09.2015, 21:55 |
JA to je fakt mazec...

01.09.2015, 22:09 |
Lufas Tu sekanou v ty housce:-D
Dvere by potreboval trochu poladit
Ma nekdo odkaz na zaznam? :) nebo nazev poradu?

01.09.2015, 22:26 |
Lufas K oblakům vzhlížíme se to jmenuje.
Mam to v kompu,je to mozne vypujcit na ulozto. :-)

02.09.2015, 10:14 |
AR tvl ten začátek hned jak to borec narval do toho sopla :-D
Super dokument, bavil jsem se. Parádně natočený.

02.09.2015, 16:21 |
Kapka (M)
Nejleší hláška filmu.."mám staré rádio..furt mi bliká..a to mám dvě kostry..koupím si ten kapacitátor a bude to hrát hlasitěji"..-kolega machruje před princeznou při pomalé jízdě na srazu :-D

03.09.2015, 08:43 |
MATTESS | Upraveno: 2015-09-03 08:44:25
Kapacitátor mě taky rozsekal :-)) Ještě jak leštil ten výfuck a vysříkal tak půlku toho sajrajtu :-)
To by mělo bejt povinne na ZŠ, aby se děcka učila...
Za mě pěkně udělaný.-)
to je docela depresivní dokument...
To je natočené jako dokument o reálném člověku nebo je to celé jen sehrané?
Pokud je to realita, tak je to teda docela maso...

03.09.2015, 18:46 |
Jozzo jdu se na to podívat
Tak sem to taky zkouknul, a viděl bych to jako reálný obraz dnešní doby začínajících tuzeru. spousta plánů a většinou skutek utek...
Jinak pěkně zpracovaný
bohužel obraz doby
jediná rozumná asi jeho máti
a ještě si ten průser svou blbostí prohlubujou

03.09.2015, 21:58 |
Jozzo No...tak jako...je to trochu smutné

03.09.2015, 22:30 |
CRK tragédie...

03.09.2015, 23:30 |
Jozzo

04.09.2015, 01:50 |
FBS slabší povahy nestahovat - depresivní, tragické, strašné, poučné, sockoidní. Mít takového syna nebo dceru, tak si to hodim...

04.09.2015, 07:53 |
AR ale zase na druhou stranu by měl dostat plusové body že se aspoň snažil práci hledat aktivně, ně jak poměrně dost lidí co si sednou a čekají až práce příjde sama
AR: jenže on tu práci hledal proto, aby měl na spojlery a lepší kola na tu křapku, což taky není výhra :-)
Taky jsem mrknul....mazec :-(
až si někdo bude myslet, že jeho život stojí za hovno - tak si pusťte tohle .... .o)
Mišel: ...aby si to mohl člověk následně pustit tam, kde nemá net?

05.09.2015, 11:11 |
Ladic Hovada!! ja si to stahnul, zhlednul a někdo z vás mi dluží hodinu života :)
05.09.2015, 11:11 | Ladic
Asi tak.. Sem to zkusil,ale nešlo to.. Tak sem to přelítl přetáčením,sem tam nějaký delší usek,ale děs..
prvních 5 minut stačilo, radši jsem si pustil Jáchyme, hoď ho do stroje :-) Pak se na to ještě kouknu, ale už úplně vidím, jaká je to pípovina...
Hosi, nahodou je to super. Vsadim se, ze spousta lidi z fora se tam najde...i kdyz ted delate ofuky :)
tak jsem to zkoukl a koho napadlo, že je to o tunerech? To že tam jeden týpek má svůj svět, záběry ze 2 srazů, potažmo vždy stejné - příjezd, noční tuning, kozy, odjezd...
Tohle není vůbec o tuningu, tunerech, tohle je prostě sociologický dokumentární film o jednom týpkovi a jeho minimálním okolí. Dokument, film o tunerech, tuningu si představuji úplně jinak...

05.09.2015, 16:59 |
tesil Tak jestli se tady na fóru vyskytuje něco podobného, jako ten chlapec se svojí matkou, co vydělává ve ****hotelu v Drážďanech 2€ na hodinu, tak se musím hned odhlásit a pro jistotu smažu i historii.

05.09.2015, 17:25 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2015-09-05 17:29:29
tesil: jsi mimo, to byla jeho první "přítelkyně", co vydělávala v tom hotelu, co dělá jeho máti tam pokud vím nezaznělo... A alespoň tedy něšco dělala, i když se pak zmínila, že dostane něco od sociálky a příspěvky a podporu a že bude mít víc, než když maká a že se na práci asi vykašle. Smutné ne to, že maká, dělá alespoň něco, ale že se prostě vyplatí být doma na sociálních dávkách...
Jinak za mě, každý nemůže mít 20 čistýho a jsou potřeba lidi, co uklidí i ten hotelový pokoj, nevím, kdo by to měl dělat, nějaký VŠ a jak by se lidem líbilo jezdit do neuklizených pokojů, že? A holt, asi nic lepšího nenašla a nemůžeš říci, že má jít dělat nějakou horší, ale lépe placenou práci...

05.09.2015, 17:41 |
tesil Tak myslíš že jsem kokot, abych si myslel, že je to matka, když jse ocicmavali? Jen mi tak přišli.
Jeho matku jsem poznal hned, ta nebyla schopna stejně jako on vyloudit souvislou větu.
Twl, tady někdo bere solidní matroš....
Tohle to myslím napraví.... :-D

Nahodou to castecne o tunerske komunite take neco vypovida. Kazdej jsme mladej a blbej a nejak zaciname.
Pamatuji si na puvodnim foru kolem roku 2000 tu nostalgickou diskuzi, jak jsme z repracku z televize a TDA cipem bastlili svoji muziku do auta. Kazdej prochazime nejakym vyvojem. Kdyby mi nekdo v roce 2000 rekl, ze budu nekdy realne premyslet o reproduktorech do auta za 65 000, kdyz v te dobe moje vyplata byla 9800 hrubeho, tak bych se mu vysmal :-)
Je otazka, kde clovek zamrzne. Tenhle kluk nebyl zadnej myslitel, ale bylo na nem sympaticke, ze pochopil, ze jinak nez praci a vydelavanim penez, se v tuningu nepohne. A ze mel ve sve situaci trochu neralny pohled na priority? Kdo je v jeho veku ma?
Me spis vadil ten rohovor te jeho prvni pritelkyne s kamaradkou, ze se na praci mu ze vy..., kdyz na davkach jako samozivitelka dostane skoro stejne, nez kdyz bude pracovat. A u toho huli jedno cigaro za druhym.
Zkoukl jsem to celé. Je mi jedno, že klučina strká prachy do staré poloshnilé vrány, každej máme nějakýho koníčka. Co mě hlava nebere, je věta "pěšky chodit nebudu", heslo s opicí a banánama tady platí asi víc, než kde jinde. Borec sice práci hledal, ale u žádné nevydržel, dle slov máti nejspíš problémy s dochvilností a vstáváním. Taková celkově bezvýchodná situace mi z toho všeho vychází...