Navštíveno 2075x

Zdarec, jelikoz DigiTV zdrazue a co se cetl na netu, bude me nutit do 30.6.2016 vmenit set top box, ktery sem menil pred rokem, cili si ho muzu dat tam max do garaze za skrin, tak zvazuju prechod na O2 TV balicek L.
Date nejaky rady a postrehy s O2 TV, duvod proc neprechazet. Koukal jsem, ze nahrane porady se po case sami smazou, ale ma to analog AV out, cili muzu asi zapojit do multimedialniho centra a nahravat? Pude HDI vystup spolecne s AV out vystupem?
Je moze O2 TV sledovat na noutasu/TV (pisi az na 4 zarizenich, tak zdali je to na PC pouzitelny)... - chtel ybch PC pouzit k druhe TV na obcasne divani...
Diky za tipy

01.09.2015, 23:31 |
JA mám měsíc O2, poslal jsem Skylink do prdele...no AV mám do domácího kina, nahrávání nevim. Je pravda, že vzadu je i usb ale firmware to nepustí.
Jinak čumim na Nokii 1520 a notesu a je to dost slušný.
Spíš očekávám ještě lepší kvalitu, včetně moderátorů a zpráv, myslím, že jsem něco četl, Kelner na to má chuť
OK, cili na PC si TV pustim taky super
Muzete mi nekdo potvrdit, zdali de video/audio signal soucasne do analogu a digitalu (AV out / HDMI)?
Diky
A jeste dotaz, ta O2 TV treba na noutasu bude fungovat na jakykoli siti? Treba kdyz pojedu k tatoj na navstevu, tak si u nej na netu jinem nez od O2 budu moci pustit TV?
Ace jo. Dostanes prihlasovaci udaje.

05.09.2015, 19:17 |
JA makjky hdmi mám do tv a zvuk jedu kino AV out...takže ano