Navštíveno 2677x

Zdar, vybírám NTB z 99% na kancelařinu (word...), internet. Hry nehraju.
- 15.6" FULL HD!
- lesklý
- min. 4 GB RAM
- HDD min. 500 GB
- DVD-RW mechanika
- čtečka karet
- nesmí se nějak extrémně zahřívat
- cena do 15tkč
Lenovo nechci - z jejich debilní klávesnice, kde se tato při stisku tlačítka z půlku prohne, jsem se doslova zděsil. A to byl, až do osobního setkání, takřka jistý vítěz.
Asi tedy v této cenovce zbývá Acer nebo HP. Co bude lepší volba? Máte někdo tip na konkrétní model?
Máte někdo případně možnost nějaké lepší ceny u alza/mironet/czc/tsbomemia...apod.?

03.09.2015, 08:39 |
jok3r nez sem si precet o lenovu tak sem ti chtel rict ze mam flex 2 a ze odpovida vsemu co chces :D to co pises o klavesnici sem si teda jeste nevsim
Třeba má flex jinou klávesnici...i když tomu moc nevěřím. Já jsem se díval na řadu Ideapad, nebo jak se tomu nadává. Thinkpad, to už je jiné liga, ale bohužel i cenová...
jok3r: zde v recenzích o tom píše každý druhý pisatel, tak nevím? :-)
[ Link ]
Hlavně ať to má systém na SSD, jinak jsou odezvy na všechno 3x delší...
Lenovo bych asi taky nedoporučil, mám ho :-D Dementní touchpad, dělá si, co chce. A lesklý IPS sice krásný, ale stačí trochu sluníčka a přesně vidím, kam jsem hrabal prstama. Podle mě matný IPS je lepší volbou, ne?
Mr.Scully: vyloucime-li z vyberu Lenovo, pak 15.6" IPS do 15tkc neexistuje :). Krome teda jeste Asus Chromebook...
Však já vím, že je to vždycky kompromis :) Já vzal Lenovo (konkrétně Yogu 13"), protože v dané oblasti nabízelo nejvíc muziky za nejvíc peněz. Dneska kdybych něco kupoval, tak už si připlatím daleko víc.

04.09.2015, 05:40 |
jok3r ja to s tou klávesnicí moc nevnímám, na funkci to vliv nemá a touchpad nepoužívám takže sem s lenovem spokojenej,,, na to domácí šolíchání dobrej :D na práci mám překopanej dell 7720 (i7, 16GB RAM, 180GB SSD, 1TB HDD)
Tak jsem koupil Acer A15 a to vám bylo, dámy a pánové, šlápnutí do lejna. Obraz vypadá jak z vlnitého plechu, prapodivné podsvícení. Zvuk jako když hraje magič od Truonga z rakve 2 m pod zemí. A co mě štve nejvíc, tak touchpad občas jde, občas nejde. Jo a abych nezapomněl, systém už asi 2x totálně zmrzl.
Takže v týdnu ho vracím zpátky, mě nebudou štvát, ani Trošku...:-)
fakt mi nejak hlava nebere, jak muze nekdo 3 dny vybirat notebook, byt nespokojeny s lenovem, ktere je radoby porad jeste trosku lepsi znacka a nakonec si koupit ACER...

07.09.2015, 05:28 |
jok3r hele a zkusil si tu lenovo klavesnici nekde na krame? me to neprijde nic hroznyho :D sem to teda vcera vecer skousel a abych ji prohnul tak do toho musim mlatit jak do psaciho stroje nebo to drtit :D
Ghofig: protože má vesměs pozitivní recenze, oproti Lenovu špičkovou klávesnici, protože má hybridní disk a baterii, co vydrží 8 hodin?
jok3r: samozřejmě, že jsem nelenil a vyzkoušel si to osobně
Zrovna jsem chtel v tydnu tu E15ku objednat,diky za super recenzi :-)
Timpadem jsem s vyberem notasu opet na zacatku jako Camron.... :-/
Co tento?
[ Link ] Malinko pres 15 ale az na tu baterku a klavesnici to vypada hodne muziky za par penez.....
Pokud nevadí že se vetřu, tak mám dotaz na notas taky ale drobet jiné parametry
displey může být jen v hd ready
4 gb ram a 2gb nesdílený paměty pro grafiku minimálně
dvd vypalovačka
nějak se v tom neorientuju v těch grafikách
Batman: s takovou muzes byt za chvilku na 20000...
Zkousel jsem ted HP Pavilion a spatny. Displej ma omezene moznosti sklonu, ale to by mozna nebyl takovy problem. Nejvetsi pochybeni vidim v tom,ze kdyz se displej otevre, tak v miste kloubu jsou vespodu OPRAVDU ostre hrany. To pri praci na stole nevadi, ale jak si to da clovek na klin (ano,nemelo by se, protoze to vrazdi spermie, zpusobuje impotenci a rakovinu a nevim, co jeste), tak to dost vadi.
2 Camron: :-) uz jsem pres......
Momentalne silne zvazuju tento
[ Link ] Dost pravdepodobne je to ten co ma jok3r a ten je jak pise spokojeny....
Taky jsem vybíral notebook a nakonec jsem dneska pořídil Lenovo Z50-70 i5,8GB RAM,1T disk,geforce 840M,full HD. Jako jsem spokojenej. Za 16tis myslím paráda. A ještě jsem k tomu dostal Office 365 na rok. Klávesnice naprosto v pohodě,žádný prohýbání.