Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VR

o Navštíveno 2544x o
o 03.09.2015, 13:30 | CRK
Tak jsem zakoupil brejle pro mobil s bluetooth ovladačem, abych si užil trochu toho 3D a je to pecka, ale stále hledám nějakou aplikaci nebo hru, která by byla úplná bomba... Má někdo něco vyzkoušenýho? Díky (Jinak doporučuju, efekt je naprosto super)

o 03.09.2015, 22:01 | Alííí
Jaky brejle a jaky mobil? Samsung?
K cemu je to dobry krome her?
o 03.09.2015, 22:28 | CRK
Nic drahýho, jenom obyčejný brejle, do kterejch vložíš mobil a k tomu bluetooth ovladač. Na mobilu skoro nezáleží, jenom doporučuju minimálně Full HD rozlišení a je potřeba, aby měl mobil potřebný čidla, takže nějaká levná čína na tom nemusí úplně fungovat... Zajímá mě to hlavně jako technologie, jsou tam různý dema, hry, můžeš přehrávat filmy ve 3D a máš to jako kino... Až se vyblbnu s tímhle, tak chci vyzkoušet i 3D honitbu :D
o 03.09.2015, 22:34 | AllInOne
Tak to ji zkusíš už zejtra ne?:-)
o 03.09.2015, 22:46 | CRK
Doufám... Byla potřeba se trochu posunout, ještě nedávno jsem používal tuhle technologii

foto k příspěvku  od CRK

o 04.09.2015, 17:03 | Djturtle
3D honitbu fakt nevim, ale asi jediny dve hry, ze vsech, ktery jsem zkousel a nebyly uplnej propadak byla Aircraft Combat a nejaka strilecka Zombie. Ale upozornuju dopredu, ze je to celkem o nicem. Jediny, na co ty brejle obcas pouziju, jsou 3D sbs filmy, 3D Tube a VR Cinema
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3651 sekund.