Navštíveno 2544x

03.09.2015, 13:30 |
CRK Tak jsem zakoupil brejle pro mobil s bluetooth ovladačem, abych si užil trochu toho 3D a je to pecka, ale stále hledám nějakou aplikaci nebo hru, která by byla úplná bomba... Má někdo něco vyzkoušenýho? Díky (Jinak doporučuju, efekt je naprosto super)

03.09.2015, 22:01 |
Alííí Jaky brejle a jaky mobil? Samsung?
K cemu je to dobry krome her?

03.09.2015, 22:28 |
CRK Nic drahýho, jenom obyčejný brejle, do kterejch vložíš mobil a k tomu bluetooth ovladač. Na mobilu skoro nezáleží, jenom doporučuju minimálně Full HD rozlišení a je potřeba, aby měl mobil potřebný čidla, takže nějaká levná čína na tom nemusí úplně fungovat... Zajímá mě to hlavně jako technologie, jsou tam různý dema, hry, můžeš přehrávat filmy ve 3D a máš to jako kino... Až se vyblbnu s tímhle, tak chci vyzkoušet i 3D honitbu :D
Tak to ji zkusíš už zejtra ne?:-)

03.09.2015, 22:46 |
CRK Doufám... Byla potřeba se trochu posunout, ještě nedávno jsem používal tuhle technologii

3D honitbu fakt nevim, ale asi jediny dve hry, ze vsech, ktery jsem zkousel a nebyly uplnej propadak byla Aircraft Combat a nejaka strilecka Zombie. Ale upozornuju dopredu, ze je to celkem o nicem. Jediny, na co ty brejle obcas pouziju, jsou 3D sbs filmy, 3D Tube a VR Cinema