Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pls help - uprava silnice , parkování , značení

o Navštíveno 2260x o
o 04.09.2015, 21:17 | Midi34
Dnes když jsem přijel z práce čekalo mě nemilé překvapení komplet omalované plnou žlutou čárou v podstatě všechny možnosti kde můžu parkovat
i před výjezdem -takže si ani nenaložím nic do auta ,nepřipřáhnu vlek atd.

co vůbec něčemu takovému předchází
pravděpodobně je to na něčí žádost
před bránou bych chápal přerušovanou -aby byla možnost zastavení ,ale je to komplet
co se s tím dá dělat ?
zítra kdyžtak nafotím

o 04.09.2015, 21:30 | HIGHTOWER
tak zaprvé jaká je to silnice - komu patří, tím pádem kdo to tam nechal udělat - město asi nejpravděpodobněji, kraj např. No a pak se pídit o informace, dotaz na průběh "vytvoření" tohoto, zda mají opravdu důvod a schválení to tam udělat... Chtít nějaké rozhodnutí místní úpravy, kde bude odůvodnění apod.
o 05.09.2015, 20:31 | Midi34
[ Link ]

je to odbočka z E11
místní komunikace (takže asi obecní )
o 05.09.2015, 21:43 | Midi34
o 05.09.2015, 22:26 | HIGHTOWER
není to z důvodu, že tam zvýšili tonáž - z 1,5 na 3,5 t pro vjezd dále a že když tam bude nějaké auto stát a pojednou 2 dodávky, že by se tam u nevešly? Asi tak nějak bych to viděl já...
o 06.09.2015, 01:04 | Midi34 | Upraveno: 2015-09-06 01:06:15
tonáž skoro jistě nezvýšili

ale s tím vejitím se dvou aut to má co dočinění

-nemám problém se nějak domluvit slušně

-ale jeden od městysu to tady fotil mi lhal (tvrdil že je to pro architekta -měli u nás dělat upravu hlavní silnice )
evidentně to byly podklady pro rozhodnutí policie nebo tak něco
a to musel někdo navrhnout

jde o to že tím je dotčeno pár desítek lidí a na tak malém městě se mnou o tom nikdo nemluvil

stačí mi okolo brány přerušovaná -abych mohl naložit či složit něco většího a je to
stejně - když jsem se tam motal při -nakládání -většinou na varovákách
(poslední dobou jsem tam parkoval trvale -ale nikdo nic neříkal )

postupně pracuju ve dvorku na zámkovce , v plánu je i el brána
ale jde to pomalu .

někdo prostě před slušnou diskuzí na půl hodky dal přednost byrokratickému šikanu

jenže ted mě omezily i na právech natolik že při striktním dodržovaní nemůžu ani zastavit na dobu než otevřu bránu

potřebuju zjístit co s tím ?

dokonce to mohl udělat své volně někdo ze sousedů
nikdo nic neviděl tak nevím
o 06.09.2015, 07:37 | Lufas
Nam kdyz dali na silnici jednosmerku od hlavni silnice a ja musel kvuli sto metrum jednosmerce objizdet dva km, tak jsem zavolal na kraj tam mi dali kontakt na nekohi kdo to ma na starosti. Zavolal jsem mu vysvetlil o co jde a do tydne znacku posunuli a cca 6 rodin a jeden penzion nechapali jak jsem to dokozal:-D rikam dva telelefony, slusny jednani a argumenty, ktere obstaly. Hold kazdej tady furt jen nadaval,ale skutek utek. To moc nic neresi u tebe pokud se s nima neda bavit:-(
o 06.09.2015, 07:43 | mr.brain
Lufas: buď rád, že jsi narazil na někoho s rozumem... Taky se Ti totiž mohlo nakrásno stát (jako v 8 z 10 případů), že se dozvíš, že onen úředník to sice jako má na starosti, ale že k tomu nemá kompetence a kdo tom může rozhodnout, že neví a že se s tím už nedá nic dělat :)

Midi34: není ta komunikace obousměrná? Pokud ano, je dostatečně široká tak, aby tam mohl po obou stranách zůstat pruh 3 m široký (3m na každou stranu)?
o 06.09.2015, 09:50 | HIGHTOWER
Midi: zvyšovali ji prostě někdy, na Street View je 1,5 t, na tvých fotkách 3,5 t...
o 06.09.2015, 10:04 | Downland
Sakra chudak ted jeste bude resit ten kraval pod oknem :)
o 06.09.2015, 21:04 | Midi34
pod oknama mi jezdí auta celej život - jsem zvyklej
o 07.09.2015, 21:31 | Midi34 | Upraveno: 2015-09-07 21:34:35
takže jsem napsal dotaz na městys
starosta je na dovolené -takže bez reakce
místostarosta - půl dne bez reakce (normálně bych to nechal být ale je to urgentní )
navíc si nedávno koupili nové vybavení (ntb a smartfony)
pro 3 lidi za cca 150 tis.-za což přišla kritika od opozice i obyvatel -já najivní vůl je bránil že pro efektivní práci v dnešní době je to potřeba
ale to je spíš na vysvětlení situace kdo není místní nepochopí co se tu děje (petice okolo rekonstrukce silnice -jsme na dá se říct hlavním tahu k automobilce Kvasiny, vládnoucí skupina odsouhlasila o několik mil. vyšší smírčí vyrovnání sporu se stavební firmou z jednoho zdejšího projektu ,
atd. viz třeba tady [ Link ]

takže jsem mu volal 16,36 h
je pondělí - uřední den
-no dostal jsem v podstatě petelici co si dovoluju něco chtít ,že někde byl a ted dorazil
ale příslib že do emailu koukne

16,41 místostarosta volal-no arogance sama -že jsem to přehnal , že jsem to přepísknul a že takhle ne.
že samozřejmě k tomu rozhodnutí je že na radnici nic bez povolení nedělají ,že si ho můžu klidně nahrávat
-vysvětlil jsem mu že bych to neudělal
-říkám proč se se mnou nikdo nebavil že jsem tak nějak počítal s tím že parkování tam není uplně ideální

dostalo se mi odpovědi že oni nic nemusejí ,proč taky
atd.

-říkám mu jestli mi může poslat kopii toho nějakého rozhodnutí - ne v žádném případě
ale že pošle číslo jednací a to že mi musí stačit

o 07.09.2015, 21:32 | Midi34
toto je email ode mě na radnici

Dobrý den žádám o předložení nějakého rozhodnutí na jehož základě byla provedena místní uprava značení
vzhledem k tomu že se to objevilo z ničeho nic a ještě je to celé křivé (diletantsky provedeno )
napadá mě zda to není vtípek či vandalismus (v tom případě bych žádal okamžité odstranění)

- Dále prosím přesné instrukce -pro popeláře abych jim mohl vysvětlit jak mají vyvést popelnici -případně kam jí mám postavit .
nakolik když jí dám na roh -popeláři zablokují hlavní tah ,a taky bych nerad aby černou popelnici v šeru rána někdo katapultoval na náš dům.

-Dále prosím přesnou instrukci jak mám zajet do brány nakolik ted před ní nemohu ani zastavit abych bránu otevřel ,nemohu ani naložit či složit nákup ,připojit vlek
(předpokládám že pokud je to uprava na základě nějakého rozhodnutí bdělí orgán bude připraven za tzv.bukem.)

žádám aby bylo konáno neprodleně -dnes , nakolik jsem omezen na vlastnických právech -takže budu muset požádat soud o předběžné opatření
s pozdravem a přáním úspěšného dne Midloch
o 07.09.2015, 23:29 | Ghofig
Ja dostat email v takovem duchu/zneni, tak naprosto ve stejnem duchu jednam. Pokud je nekdo arogantni, tak proc bych se mu mel snazit nejak vyjit vstric? Na tohle je cas vzdycky, kdyz to uz nejde jinak, ale zacinat timto tonem neni urcite stastna volba...
A jestli se o to chces soudit, nez to vyresit po dobrem... Preji spoustu casu a pevne nervy
o 07.09.2015, 23:56 | Midi34
o.k.
to vyznívá arogantně ? pls vysvětlit v čem ? díky moc

opravdu jsem si dával pozor na kombinace slov nakolik jsou velice vznětlivý

když to čtu znovu a znovu - dávám mu na vědomí že jsem omezen na právech a budu muset žádat jinou instituci o opatření

rozhodně jemu nevyhrožuju žalobou
o 08.09.2015, 01:32 | Ghofig
Nechci rict arogantne, ale teda existuje urcite spousta zpusobu, jak to napsat vic v prijemnem duchu, kdy z toho ten, kdo to bude cist nebude mit blbej pocit sotva to docte.
Tohle je proste agresivni styl... Slo to napsat mene nasrane s vetsi sanci na kamaradstejsi odpoved ze strany uradu

o 08.09.2015, 01:43 | Midi34
o.k. asi máš pravdu

nicméně on byl protivnej už jen co ten telefon příjmul
-pravděpodobně odněkud přijel z jednání už nasr.....

-kdyby jsi mi věnoval minutku napiš jak by jsi to napsal ty (jsem natolik vtažen do víru místního dění že nejsem schopen jednat zcela bez emocí)
děkuji moc
o 08.09.2015, 18:58 | Lubak
TO je přesně styl, jaký se objevuje v komunikaci víc než často a pak se někteří diví:-(
On je problém napsat např.
Dobrý den, rád bych Vás požádal o vysvětlení ? místo tvého Dobrý den žádám o předložení nějakého rozhodnutí
Jestli v tom nevidíš rozdíl tak to je pak smůla.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3211 sekund.