takže jsem napsal dotaz na městys
starosta je na dovolené -takže bez reakce
místostarosta - půl dne bez reakce (normálně bych to nechal být ale je to urgentní )
navíc si nedávno koupili nové vybavení (ntb a smartfony)
pro 3 lidi za cca 150 tis.-za což přišla kritika od opozice i obyvatel -já najivní vůl je bránil že pro efektivní práci v dnešní době je to potřeba
ale to je spíš na vysvětlení situace kdo není místní nepochopí co se tu děje (petice okolo rekonstrukce silnice -jsme na dá se říct hlavním tahu k automobilce Kvasiny, vládnoucí skupina odsouhlasila o několik mil. vyšší smírčí vyrovnání sporu se stavební firmou z jednoho zdejšího projektu ,
atd. viz třeba tady
[ Link ] takže jsem mu volal 16,36 h
je pondělí - uřední den
-no dostal jsem v podstatě petelici co si dovoluju něco chtít ,že někde byl a ted dorazil
ale příslib že do emailu koukne
16,41 místostarosta volal-no arogance sama -že jsem to přehnal , že jsem to přepísknul a že takhle ne.
že samozřejmě k tomu rozhodnutí je že na radnici nic bez povolení nedělají ,že si ho můžu klidně nahrávat
-vysvětlil jsem mu že bych to neudělal
-říkám proč se se mnou nikdo nebavil že jsem tak nějak počítal s tím že parkování tam není uplně ideální
dostalo se mi odpovědi že oni nic nemusejí ,proč taky
atd.
-říkám mu jestli mi může poslat kopii toho nějakého rozhodnutí - ne v žádném případě
ale že pošle číslo jednací a to že mi musí stačit