Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > outlook 2007 - prichozi posta

o Navštíveno 1987x o
o 04.09.2015, 22:27 | ladisv6
ahoj,
může mi někdo prosím poradit jak nastavit v outlooku 2007 aby příchozí pošta chodila do složky DORUČENÁ POŠTA? teď to mám nějakým způsobem nastavené ta, že mám v OBLÍBENÝCH SLOŽKÁCH podsložky jako INBOX v Gmailu, ODESLANÁ POŠTA v Gmailu atd. zkrátka složky, které jsem měl ve svém GMAIL účtu. každá příchozí pošta mi jde do INBOXU v Gmailu v OBLÍBENÝCH a né do DORUČENÉ POŠTY. V INBOXU v Gmailu mi ani nejdou emaily smazat, jen se přeškrtnou a zůstávají v INBOXU dokud je manuálně nepřetáhnu do KOŠ v Gmailu. V práci jsem zvyklý na Outlook 2010, kde vše přichází do složky ORUČENÉ a vše jde smazat pouhým zmáčknutím DELETE.
děkuji za pomoc :-)

foto k příspěvku  od ladisv6

o 06.09.2015, 17:24 | sotek
Napadá mě, že při nastavování mailového učtu se nastavilo ukládání do jiného PST než do hlavního.
Tzn. smazat učet a znovu nastavit ukládání do již existujícího PST souboru.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3042 sekund.