Navštíveno 3115x

Zajimaly by mne skutecne nalady mistniho obyvatelstva ve spojitosti se soucasnym navalem lidi z nejmenovanych statu. Nejak se mi nechce verit tomu, co nam podsouvaji sdel.prostredky...
Myslis lzive clanky jak nemci a rakusane vitaji bezence jidlem, pitim a transparenty a ve skutecnosti je to maximalne dvojice lidi? Medialni masaz jak se patri.
Ano, presne to mam ma mysli...
Nikdo normalni je nemuze chtit dobrovolne.
Tak na radiu niederösterreich od rana melou jak je tam plno dobrovolniku a ze by se rozdali, ale co sem se bavil se znamejma, tak z toho moc nadseny lidi nejsou.. Tezko rict, je to jinej narod nez my...
já teda nevim jak k utečencům, ale ještě nedávno naádval strejda mladý co je němec jak ještě furt platí nějakou daň na vyrovnání ekonomiky po spojení německa a to byly němci. Takže z tohodle budou určitě nadšený.
Myslim že ti výtači a roznašeči jídel sou z neziskovek. Je to jejich boudoucí chleba tak aby je nevítali.
Kadel
EU je jako vždy nejednotná, zdrženlivá a pořádně neví, jak tento problém řešit případně vyřešit. Taky mě zařáží, že se najednou z médií ozvývá, že by Evropa bez pracovní síly v podobě uprchlíků nepřežila atd. Do Maďarska se údajně vypravuje humanitární pomoc i z ČR - proto aby tam s tím zacházeli jak ve videu od Proffersora ?!? Nasrat, zmlátit, označkovat a šupem zpátky odkud přišli. Tohle nám nic dobrýho nepřinese, rozhodně ne.
To jsem myslel že mě už dneska nic nenasere a že půjdu v klídku spát. Ale to video mě zvedlo ze židle. Už by si měl někdo vyndat hlavu z prdele. Tvl co si to dovolujou,to už je do nebe volající!!!
No co, jsou skromní, skoro nic nepotřebujou a co jim dáš radši nechají pro potřebné.
No já být v jejich kůži, tak mám obavu nasedat do hromadného vlaku. Přecejenom Evropa a zvlášť Německo má s železnicí a sprchama bohaté zkušenosti...

06.09.2015, 08:28 |
CervinVega | Upraveno: 2015-09-06 08:30:08
Zajímavý nápad s bratrskou pomocí islámských zemí naráží na několik problémů, jeden z hlavních - muži nejsou zrovna dříči a ženy nemohou pracovat samostatně bez dozoru manžela/bratra... Proto zaměstnávají/dřou tolik Filipínek v nemocnicích a hotelech.
[ Link ] 
já měl minulý týden v práci němce na servisu, a ty migranty maj tak rádi, že v D prej vypalujou ubytovny a staré hotely, které jsou pro ně určené. Ale už jsem se ho neptal, jestli předem, nebo až po osídlení :-)
Teď jedu zase na tejden do D, tak o tom dáme řeč, ale mám z nich pocit, že se trochu bojí o tom mluvit s neznámejma lidma, aby je někdo neoznačil za rasisty.
To je ta politická korektnost v praxi... všichni dobře ví, že imigranty tady nikdo nechceme, ale navenek se musíme tvářit, jak jsme strašně humánní a jak pro ně uděláme první poslední... totální pokrytectví, je mi z toho blbě. MF Dnes někdy předevčírem hrozně kritizovala, že je Čechům naprosto jedno, že někde na pobřeží Řecka se utopilo tříletý dítě, ale sami dají fotku mrtvolky přes celou úvodní stranu, pak uveřejní rozhovor s otcem, s tetou, se strýcem a je z toho pěkně vydělávající reportáž na týden dopředu.
Nemyslím si, že by imigranti nějak ohrožovali ČR, protože naštěstí jsou to vypočítavé svině a kromě Německa, Británie a Skandinávie žádný jiný stát nechtějí :-D Ale samozřejmě to ohrožuje podstatu Evropy jako takové a myslím, že snad máme právo bránit vlastní (myšleno minimálně schengenské) hranice. Nerozumím tomu, proč se to neděje.

06.09.2015, 17:35 |
All Vážně si někdo myslí, že letošních pár set tisíc imigrantů je konečná? Po zimě to bude pokračovat a až jich bude dost, zaútočí. Jsem hluboce přesvědčený, že se nejedná ani o válečné ani o ekonomické uprchlíky ale o vycvičenou invazní armádu. Ti opravdu zubožení váleční uprchlíci jsou v uprchlických táborech v okolí syrských hranic. Ti na cestu do Evropy nemají.

06.09.2015, 17:38 |
All A zeptejte se Vídeňáků na nedělní procházky kolem Dunaje. Jen ramadán je vyjímkou.

06.09.2015, 17:40 |
All
to bude ještě obří průser
MF s mrtvym deckem bude nic oproti zime, africani klepou kosu pri +18, jsem zvedavej na snih a trvale pod 0... pokud jim Merkel nehodla topit na +25 na ubytovnach...
CervinVega: nedavno sem si vzpomněl na ten seriál cos posílal z Konga. Tenkrát sem si říkal, že mezi takový lidi bych teda nejel. Mno a dneska vidim, že oni přijedou sem (stejná nátura).
Kadel

07.09.2015, 11:56 |
AR kadel: ale kdybys za nima jel tak nemuseli oni jezdit za tebou ;)
Fakt si neumim predstavit zadnou praci, kterou by prumerny obcan DRC zde v EU mohl vykonavat, kdyz pominu prostituci (na chvíli, než PPN či znechucení zákazníků zhatí byznys) nebo (pro pobaveni) smradlavého taxikáře na kole či mopedu...
a to pouze v létě, protože viz výše (aneb záběry z HUN, kde "běženci" z DRC měli na sobě ráno rukavice - bylo tam tak 22+).
Podotýkám, že tyhle musí mít hodně peněz a pas, jinak by se sem nikdy nedostali (běžný občan DRC pas nemá a ani jej jen tak nezíská), doprava je drahá, mezi státy musíte platit min 50 USD za vízum, často ještě další poplatky.
Někde je na netu video, kde se borce ptají reportéři, proč chce do toho Německa... borec koulí očima a vyprodukuje, že tam jsou zdi, ze kterých dostaneš peníze do ruky... reportér kouká a pak mu dojde, že myslí bankomat.
Ano, myslím, že to bude velké kulturní obohacení pro nás všechny, hlavně až jim ti co tu už jsou, poradí Jak na to (aneb jak nemakat, brát dávky, nahlásit děcka jako postižená, s alergií, sirotky a pod, co dělají naši spoluobčané).
DRC a jejich Vesmírnej program (nebo sen?) :-)
[ Link ]
Mně cukalo oko, když jsem viděl tohle...proste stejny dmnti jako cikorky.
[ Link ]
AR: jedou za Andělou, já je nezval
CV: chudák krysa. Jinad dneska článek na idnes maj vidinu, že je utečenci spasí a budou jim vydělávat na důchody, asi nečekaj že sami si přišli do jejich důchody už teď
A už nekolikrát sem si tak říkal, kde se asi potulujou ty sympaťáci z tý lodi co vyhodili ty křesťany přes palubu.
[ Link ] Jestli pak už maj byt a německej pas?
Kadel