Navštíveno 3656x

Kolegové, nemáte nějaký tip na 5.1 receiver, který by měl analogový L/R preout výstup? Nějak nemůžu nic dohledat, potřebuju poslat signál z receiceru do dalšího zesilovače. Děkuju za tip :-)
Mají to všechny vyšší modely AV všech firem, ale obecně od nějakých 25 - 30ti pokud hledáš v nových.
Např.:
[ Link ] #
sakra to je moc, potřebuju něco do desítky
Koukni na hifibazar.cz - sekce zes domácí kino - je tam DENON AVR-2808, který to podle mě umí
tak nakonec jsem našel toto snad to bude ok
[ Link ]
To OK neni, tohle Pre-out nema... Jedine koupit starsi zesik co stal puvodne tolik kolik pisu, ty to obecne uz maji, ale u AV do 20ti to cekat fakt nejde...
hele a co tohle
[ Link ] máš nějakou představu jak se chová výstup "ZONE 2" ? díky

06.09.2015, 22:49 |
Tuner#2 | Upraveno: 2015-09-06 22:51:17
U toho prvního odkazu je to jen linkový výstup = bude tam signál o plné úrovni bez regulace hlasitosti což je podstata Pre-outu. U toho Onkya taky není Pre-out (ten je jen na woofer) a Zona 2 je výstupní signál, který sice jde regulovat, ale buď samostatným +/- volume nezávislým na hlavním volume a nebo se to dělá tím samým ovladačem, ale až po přepnutí na Zonu 2, čili opět to není závislé na hlasitosti hlavní zóny která hraje pořád stejně nahlas.
Nevím na co to chceš, ale pokud chceš mít na hlavní bedny jiný/lepší zesík, tak prostě tam musí být Pre-out FRONT - což mají až lepší AVčka. Ono AVčko za 8 je takové spíš šidítko...
nocarret: A musí to být nové? na tom hifibazaru oba Denony do 10 a oba s pre-out ;)
Nové je podmínka, ten výstup může mít konstantní úroveň to by nevadilo, protože ty další zony mají každá svůj regulátor na zdi, přímo mezi zesíkem a rerákama, to bylo zadání. V tom případě bych mohl použít tu Yamahu? Koukal jsem do manuálu, bude tam vždy opravdu signál co poleze ven? Není to jen na nějaké kopírování přes analogové vstupy?
U levných AV tam signál nebude v případě řešení, že připojíš jen HDMI. Musel by jsi ze zdroje signálu dotáhnout i cinch kabely analog, pak by zvuk na výstupu měl být v plné úrovni vždy. Pokud bude nějaký potlačovač úrovně mezi, tak by to asi použít šlo, ale je to takové řešení - nevím asi bych takto multi room neřešil...
jojo je to jak to řikáš, už to mam doma jede to dobře :-) ted jsem řešil multiregion DVD nakonec to vyřešil hnujdaj za devět kil :-D