Navštíveno 2430x

07.09.2015, 09:09 |
Duri Docela uvažuju nad tím se jet na to mrknout, tak jestli ho náhodou někdo nezná...

07.09.2015, 10:18 |
Diner Grand Cherokee 2WD? Jednak jsem netusil, ze je to vubec mozne... a pak Te ze skarpy bude tahat kdejaky Golf?:-)

Laredo, 2WD, Americka verze no huř sis vybrat nemohl :-D
Na léto, pro manželku do města, když si jede nechat nalepit gelové nehtíky, proč ne, ostatní jí uhnou, když bude parkovat přes tři stání :-D :-D :-D Jiný účel, k čemu by prakticky šlo využít bílé Laredo s náhonem na prázdný zadek, mě nenapadá..... no, samozřejmě půjde hezky za prvního náledí nebo hustého deště poslat bokem do lesa, to jo :-D
Tak nějak akorát to že je to USA verze a příšerně dobastlený mlhovky by ve mě už trochu vyvolavali pochybnost zda to ma legalně všechny vyjímky a úpravy co by to mělo mít. Nové rozvody když tenhle motor má řetěz a 148tis to mi příjde docela brzo stejně tak repase diffu.
Za mě palec nahoru, auto pro řidiče a praktika zároveň, něco jako Š1203, ale v hezčí barvě :-)

07.09.2015, 12:42 |
Duri Normálně mě nenapadlo že to nebude klasická 4x4 a 2WD jsem ignoroval a bral to spíš jako překlep.
Paczqo: naprostý souhlas
Jsem rád že jsem si ušetřil cestu:D