Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cim utesnit zavit?

o Navštíveno 2293x o
o 08.09.2015, 10:06 | futura
Potrebuju utesnit zavit v rozvodove kostce brzd, nemate konkretni zkusenost, ktery lepidlo by mohlo odolat pusobeni brzdovky?Loctite 243 podrzi sroub, udrzi i vodu, ale na jiny kapaliny moc nefunguje.Je to sice jen vlhky, ale nelibi se mi to. Jinak vymena dilu, aby dosedaci plochy byly uplne tesny dost tezko, skodovacka rozvodka ma to osazeni uvnitr nic moca na upravu by byl potreba extra nastroj, lepeni by naprosto postacilo.

o 08.09.2015, 11:37 | CervinVega
Tu brzdovku nedrzi zavit, ale dosedaci plocha, tam je problem (dat medenou podlozku, upravit plochu a pod, nevim jak to vypada).
o 09.09.2015, 09:50 | futura
Jo,je to dosedaci plochou, pokud by slo o trubicku s holendrem, tam staco udelat melci konus na trubicce a tesni to, ae tohle je koncovka pancerovy hadice v plnym kovu, tam opravdu jen mechanicka uprava a tam je problem v tom, ze jsem zatim nenasel nikoho, kdo by mel odpovidajici nastroj, kterym to udelat.Pokud by se vyrabel, tak to bude stat balik, ze rovnou muzu koupit rozvodku od Goodrige nebo neco takovyho.Proto bych radsi volil dotesneni zavitu, nerozebira se to, je to napevno, neco jako zaslepovaci sroub, ktery se v pohode tesnej lepenim.Jen vedet to spravny lepidlo.
o 10.09.2015, 15:01 | romi111
tekutý kov- loctite 3450 apd.
o 10.09.2015, 16:59 | Knightey-
Nahod fotku :)
o 10.09.2015, 19:16 | futura
Ten loctite se mi libi, tekutej kov by mozna taky zafungoval, ale obavam se, ze pripadny povoleni by asi bylo nemozny.Mozna to vyresi pouziti banja misto prime koncovky, tam to doladej podlozky. Ale musim to zkusit na miste, jak se tam potom ta hadicka vleze. Proto muzu fotky az casem, ted u toho nejsem. A diky za tipy.
o 10.09.2015, 19:23 | futura
Aha, asi jsem mel nejdriv kouknout, ze loctite je taky tekutej kov, ale zda se, ze existuje i moznost demontaze a hlavne to asi bude tesnit. Tak uvidime.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.