Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 407sw 1,6Hdi - nechytá

o Navštíveno 2408x o
o 08.09.2015, 19:53 | Alig
Zdar lidi. Měnil jsem palivový filtr a ta sv.. nechce chytnout. Nový filtr jsem zalil naftou a poprvé to chytlo..motor bežel cca 5vteřin a zdechl.. od té doby ani ťuk. Neví někdo,kde je chyba? Díky

o 08.09.2015, 19:55 | Alig
Nejspíš to bude zavzdušnené..zkoušel jsem vytočit trubky od vstřiku a točit..nevím,zda z toho má vyloženě nafta stříkat,ale spíš to vypadá ,že z toho neuchčije ani kapka.
o 08.09.2015, 20:06 | kincmar
U HDI bývá pumpička na odvzdušnění ne?
o 08.09.2015, 20:12 | Alig
Já právě nevím. Měnil jsem ho poprvé na tomto autě. Ani nevím ,kde tu pumpičku hledat.. Udělal jsem co mi bylo řečeno,tak nevím
o 08.09.2015, 21:58 | Komba
Když měníš filtr,tak je dobrý po nastartování držet cca 2000otáček,aby si to začlo víc sát.Ale Hdi maj ve většině případech podávací čerpadlo v nádrži,který ti to protlačí,to zkus,zda vrčí po zapnutí klíčku.A z trubek by to mělo stříkat trochu tlakem.Zkus stim chvíli točit s povolenýma trubkama než pude víc nafty,pak to musí chytit:)
o 08.09.2015, 23:16 | Alig
Pumpičku jsem našel,ale stejně nechytil. Ráno na to vlítnu a zkusím ještě povolit ty trubky a pořádně to protočit. Zatím díky ,pak dám vědět,jak to dopadlo
o 09.09.2015, 07:19 | Komba
Ještě bych kouknul,zda ti to vysálo jen filtr,popřípadě znova zalil.
o 09.09.2015, 20:13 | Alig
Tak po nekonečném pumpování,kdy už sem uvažoval nad tím,že to roztáhnu chytil.
o 09.09.2015, 21:09 | Knightey-
Hlavne aby te tohle nenapadlo to roztahovat :D
o 09.09.2015, 21:11 | Alig
Už sem na to neměl nerva:D asi sám uznal,že sranda končí:)
o 09.09.2015, 22:09 | M.Á.R.A.
Knightey: a proč by to nemohl roztahovat?
o 10.09.2015, 15:38 | Woko_O
lepší je éter do sání..
o 10.09.2015, 16:56 | Knightey-
M.Á.R.A.: a proc jo?
O tehle HDicek se rika, ze je to benzinovy motor co papa naftu :)
Tam pokud jsou tlaky na valcich, palivo, OK teplotni cidlo, OK starte a baterka a nebo zhavicky v zime, tak neni zadny duvod proc by to nechytlo. A pokud to nechyta normalne pri startovani, tak roztlaceni vubec uz nepomuze. Ba naopak. Nevim jak je znaly a vi v jakem stavu ma rozvodak ale pri roztlaceni to rado prestakuje dole na klice :)
Doby ery Skoda 120 kdy roztlacovani melo smysl jsou davno pryc. Vzdy je to spis ke skode.
U retezovych rozvodu se nenatlakuje napinak a tam jak se o to nekdo pokusi, tak s panem bohem...
o 10.09.2015, 21:01 | Alig
Tak to jsem ještě nelsyšel,že by se o Hdi říkalo,že jsou to benzínové motory požírající naftu:D
o 11.09.2015, 07:15 | Komba
Roztlačování auta s rozvodem řemenem je dost nebezpečný hlavně když se neví o stavu řemenu a je to navíc naftový auto.V případě rozvodu řetězem to už těžce nedoporučuju,protože tam je téměř stoprocentní riziko,že se tomu dá po hubě:) Je to jak píše Knightey,šponovák řetězu nedostane dávku oleje aby dopl řetěz a tudíž to někde přeskočí.Ale důležitý je že to chytlo a můžeš jezdit:) To mě včera odešel strter,tak jsem na chvíli taky v háji:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3208 sekund.