Navštíveno 2188x

09.09.2015, 19:07 |
xenonman | Upraveno: 2015-09-09 19:08:56
Chci dovest auto, auto je udajne odpocet, prodavac mi, ale nechce auto prodat bez dph a odpocet mam uplatnit zde v cz tvrdi on, prijde mi to jako hloupost
Resil tohle nekdo? Jiz jsem par aut dovezl a slo to bez dph,
Jde docela o dost penez takze narad bych pak o ty penize prisel nemohl uplatnit...
Diky za postrehy...

09.09.2015, 19:28 |
soray
Soray diky, myslel jsem si to dobre...
Takze hledá rybu...
Soray diky, myslel jsem si to dobre...
Takze hledá rybu...

09.09.2015, 20:42 |
Duri Xenon: resil jsem to mesic zpet v autosalonu, auto mi nechteli prodat bez DPH...v jakym meste jsi se s tim setkal?
Numberg, ted jsem se po tom jeste koukal a jsou to arabove asi takze raději ruce pryč...
Skoda jinak auto pěkne i servis sedí a vse vypadá ok, jen pobavil popis Voll a to ma k tomu jeste hodne daleko...

09.09.2015, 23:11 |
Duri Xenon: ja normalne vse ofiko velky Salon Honda v Drazdanech, vse ok naprosto...chteli at to cele zaplatim a nasledne si to vyzadam z DE FÚ...udajne proces na 1 a pul roku:-///...kdyz jsem se pídil kde je problem tak udajne to funguje tak ze zahranicni firma to koupi bez DPH - novy vlastnik to v cizibe neprihlasi a proda dal v DE...DPH doplaci puvodni prodejce...chtel jsem tam nechat celej to DPH jako zalohu ze auto v CR prihlasim, privezu ukszat papiry a zalohu si vemu zpet...taky na to neslyseli....:-/
Duri: asi lepsi se temhle obchodníkum vyhnout, abych pak někde řešil 300-400tis DPH mi za to fakt nestojí...
a nebo dovést auto zaplatit jestě jednou DPH zde v Cz :-)