Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Tablet nebo netbook

o Navštíveno 2154x o
o 12.09.2015, 02:39 | lostros | Upraveno: 2015-09-12 02:40:07
Ahoj, prosim o pomoc s vyberem. Shanim neco pro holcinu ktery odesel jeji netbook a rada by zkusila tablet. Ja ji tablet vyvracim jak muzu, ale je fakt, ze to ma akorat na mail, youtube, skype, fotky a videa....
Co by jste vybrali vy? Na co koukat a na co si dat pozor? Drzet se osvedcenejch znacek jako Samsung, Lenovo, Huawei etc... nebo se nebat noname pristroju? Nebo zustat u tabletu?

Cenovka cca 5.000 - 7.000 v cechach nebo cca 300E po EU

Dekuju

o 12.09.2015, 09:50 | HIGHTOWER
tak pokud změnu, tak klidně tablet, ale s klávesnicí tedy alespoň za mě a to za tyto prachy nevím, zda se dá. Ale u tabletu ať počítá s horší práci prostě, fotky prohlížení OK, ale nějaká úprava je už horší... ať si vše zkusí na telefonu a to samé je tablet, jen větší displej :-))) To bude mít jen na cesty a nebo i jako na doma? Ideální je mít oboje, tablet na cesty, ale doma mít NTB, netbook, stolní PC...
o 12.09.2015, 11:55 | Mr.Scully
Pokud je to JEN prohlížení, tak je to asi fuk, ale jinak já měl 10" tablet a vyměnil jsem ho za relativně lehký 13" notebook. Klávesnice je klávesnice, i když je člověk třeba jen na FB. Vzal jsem Lenovo, který umí otočit displej a je z toho tablet. Ale tam je cenovka vyšší...
o 12.09.2015, 20:07 | FKlikar3
V té ceně minimálně tuhle konfiguraci IdeaPadu 100 - [ Link ]

V téhle ceně by tablet byl fajn, ale klávesnice je klávesnice. Pokud to má jen na prohlížení, nevidím v tom problém (yoga tablet 2 by byla supr!). Pokud na tom něco bude psát, jednoznačně ntb.
o 13.09.2015, 01:30 | lostros
Ok, diky za nazory, v podstate je to co jsem si myslel. Jediny co me dostalo je rozdil v cenach CR - E. Tak to vypada, ze koupim nejakej obyc notas tady a ona at si dela co chce :-D
Jen se jeste zeptam na znacky v cenovy relaci 300€ - 500€ jako Asus, Acer, HP, Lenovo, Toshiba. Osobne nedam dopustit na Toshibu jenze nevim jak je to s temahle zakladnima (levnejma) radama.

Dekuju
o 13.09.2015, 22:27 | JAnanos
V téhle cenovce Lenovo. To jediné dbá na kvalitu zpracování. Čím víc dcera dá, tím líp ;) Osobně v téhle cenovce můžu doporučit tyhle dva modely:

[ Link ]

[ Link ]
o 14.09.2015, 02:31 | lostros | Upraveno: 2015-09-14 02:32:46
Diky za vsem za rady, nakonec to dopadlo tak, ze mi sebrala moji pul roku starou toshibu a ja zas necham cca 1.100€ za novej :-( cim jsem starsi tim jsem blbejsi. Imho holcina bohuzel neznamena dcera :-) spis matka nasi spolecny ratolesti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.