Navštíveno 2153x

12.09.2015, 02:39 |
lostros | Upraveno: 2015-09-12 02:40:07
Ahoj, prosim o pomoc s vyberem. Shanim neco pro holcinu ktery odesel jeji netbook a rada by zkusila tablet. Ja ji tablet vyvracim jak muzu, ale je fakt, ze to ma akorat na mail, youtube, skype, fotky a videa....
Co by jste vybrali vy? Na co koukat a na co si dat pozor? Drzet se osvedcenejch znacek jako Samsung, Lenovo, Huawei etc... nebo se nebat noname pristroju? Nebo zustat u tabletu?
Cenovka cca 5.000 - 7.000 v cechach nebo cca 300E po EU
Dekuju
tak pokud změnu, tak klidně tablet, ale s klávesnicí tedy alespoň za mě a to za tyto prachy nevím, zda se dá. Ale u tabletu ať počítá s horší práci prostě, fotky prohlížení OK, ale nějaká úprava je už horší... ať si vše zkusí na telefonu a to samé je tablet, jen větší displej :-))) To bude mít jen na cesty a nebo i jako na doma? Ideální je mít oboje, tablet na cesty, ale doma mít NTB, netbook, stolní PC...
Pokud je to JEN prohlížení, tak je to asi fuk, ale jinak já měl 10" tablet a vyměnil jsem ho za relativně lehký 13" notebook. Klávesnice je klávesnice, i když je člověk třeba jen na FB. Vzal jsem Lenovo, který umí otočit displej a je z toho tablet. Ale tam je cenovka vyšší...
V té ceně minimálně tuhle konfiguraci IdeaPadu 100 -
[ Link ] V téhle ceně by tablet byl fajn, ale klávesnice je klávesnice. Pokud to má jen na prohlížení, nevidím v tom problém (yoga tablet 2 by byla supr!). Pokud na tom něco bude psát, jednoznačně ntb.
Ok, diky za nazory, v podstate je to co jsem si myslel. Jediny co me dostalo je rozdil v cenach CR - E. Tak to vypada, ze koupim nejakej obyc notas tady a ona at si dela co chce :-D
Jen se jeste zeptam na znacky v cenovy relaci 300€ - 500€ jako Asus, Acer, HP, Lenovo, Toshiba. Osobne nedam dopustit na Toshibu jenze nevim jak je to s temahle zakladnima (levnejma) radama.
Dekuju
V téhle cenovce Lenovo. To jediné dbá na kvalitu zpracování. Čím víc dcera dá, tím líp ;) Osobně v téhle cenovce můžu doporučit tyhle dva modely:
[ Link ] [ Link ]

14.09.2015, 02:31 |
lostros | Upraveno: 2015-09-14 02:32:46
Diky za vsem za rady, nakonec to dopadlo tak, ze mi sebrala moji pul roku starou toshibu a ja zas necham cca 1.100€ za novej :-( cim jsem starsi tim jsem blbejsi. Imho holcina bohuzel neznamena dcera :-) spis matka nasi spolecny ratolesti