Navštíveno 2534x

Po nějaké době jsem trošku poměnil vozový park a potřeboval bych pořešit povinné ručení na Nissan Patrol, 2.8 nafta, umí někdo nějakou super cenovku ? Případně bych možná uvažoval i o nějaké havarijní pojistce, pokud by to bylo za rozum... Díky za nabídky
Draku napsal bych ti Timo, ale obávám se abych nedostal lyžákó po tlamě :-D
Koukni na moravainvest.cz
Mam auta u nich.
Lukino ty woe :) kdyby se ozval, klidne bych to pres nej i pojistil :)
Bart : zkusim to
pro prdel testni klikpojisteni.cz co beha reklama v tv :)
mám přes TopPojisteni.cz u ČSOB, max. variantu a na 2.2 103 kW platím směšných 2.300,- Kč, ale mám 115 měs. bonusů tedy...
Dotazy se opakujou a odpovědi taky... u třílitru biturba 306hp v základu platím něco mezi 3000-4000 a to normálně na přepážce ČSOB... žádnej makléř mi nedal lepší nabídku.
Havarijko už nějaké rozdíly asi budou, tam jsem klasicky u Čásenský Hlavatý.
Pošli me do.mejlu údaje,k večeru poslu nabídku,pokud je to ještě aktuální... :D
Jako Mr.Scully. Na pobocce ti daji stejnou, ne-li lepsi nabidku, nez kdejaky zprostredkovatel. Ty casy,kdy to bylo opacne, jsou davno pryc. Vetsinou jen umi porovnat nabidky ruznych instituci...a to si muzes udelat sam. Nedavno jsem to resil.
Spooky1 : aktuální to ještě je, zatim jsem to neřešil, ale víc udajů než v záhlaví nemám :D TP budu mít asi až v sobotu...
jinak se zkus poptat tam, kde již máš nějakou pojistku - životní, baráku apod., mám na blbost u ČSOB a dali mi právě i slevu na povinný jako "věrnému" klientovi, což není špatné ;-)

15.09.2015, 20:06 |
wefa Spooky1: Poslal jsem ti také email, díky.
se mnou se baví v poho a funguje nastopro, já vim já vim...
no jo, na mně ještě pořád nenabral dost síly napsat aspoň promiň...
do minulého měsíce ano, tento měsíc je zatím nějaká odmlka...
Tak už se mi ozval...nečekal jsem to...