Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Bypass senzoru obsazení pro Airbag

o Navštíveno 1932x o
o 15.09.2015, 12:45 | Only_One
Neděláte někdo do těnhle specialit, když si třeba někdo vymění židle za sportovní a pak mu svítí airbag?
Potřeboval bych ošálit S-typa

o 15.09.2015, 14:21 | haskyvr6
Stačí dát tam odpor, ne?
o 15.09.2015, 14:29 | Only_One
jo to jsme si taky mysleli, bohuzel nikdo neví kolik
o 15.09.2015, 18:39 | gizmi
Dnes jsem to s OnlyOnem resil po telefonu zrovna :))

k tomu odporu - chtel jsem dat do golfa IV jine sedacky (rozbila se mi origo) a chtel jsem dat odpor. No zkratim to, dnes tam mam original recaro, protoze NIKDO nevedel jakou hodnotu tam dat. Na ruznych forech jsem nasel 3 ruzne hodnoty a zkouset jsem to vazne nechtel :D
o 15.09.2015, 18:41 | Only_One
jen pro info, nepotřebuju vypnout airbag, ale ošálit senzor na obsazení sedačky, právě aby byl airbag stále zaplý a nevypínal se...
o 15.09.2015, 19:28 | Bart 007
prodává na bmw, možná by to sehnal
[ Link ]
o 15.09.2015, 23:50 | Jozzo | Upraveno: 2015-09-15 23:53:54
Dejte si pozor na Čínské šmejdy, které odchází..
Tento senzor je vyroben v Německu, a výrobce na něj udává DOŽIVOTNÍ záruku

ty vole to už je neuvěřitelný...senzor :D

tohle prodávat za pětikilo? ..za den toho vyrobím stovku jak nic a jsem boháč

gizmi: kde je problém najít někoho s g4 aby ti změřil odpor dečky pod zátěží?
to jsi taková ovce jak píšeš, že jsi nechtěl zkoušet hodnoty? A to si myslíš že by jsi tomu ublížil? To není airbag. To je odporová dečka kdy je odpor v rozepnutém stavu obrovský a po sednutí na prdel to sleze na desítky ohmů.
o 16.09.2015, 08:50 | xenonman
když dáš odpor z jinou hodnotou, nemusís se bát, že by ti vylítnul, pouze ti na diagnostice napíše špatná hodnota a airbag na polubobce bude svítit stále, žádná věda v tom není, hlidání pásu jde u všech vw koncernu pouze přez diagnostiku a dle meho názoru jaguar bude na tom podobně, pouze odšktnes hlidání pásu tj vše...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3655 sekund.