Navštíveno 1932x

Neděláte někdo do těnhle specialit, když si třeba někdo vymění židle za sportovní a pak mu svítí airbag?
Potřeboval bych ošálit S-typa
jo to jsme si taky mysleli, bohuzel nikdo neví kolik

15.09.2015, 18:39 |
gizmi Dnes jsem to s OnlyOnem resil po telefonu zrovna :))
k tomu odporu - chtel jsem dat do golfa IV jine sedacky (rozbila se mi origo) a chtel jsem dat odpor. No zkratim to, dnes tam mam original recaro, protoze NIKDO nevedel jakou hodnotu tam dat. Na ruznych forech jsem nasel 3 ruzne hodnoty a zkouset jsem to vazne nechtel :D
jen pro info, nepotřebuju vypnout airbag, ale ošálit senzor na obsazení sedačky, právě aby byl airbag stále zaplý a nevypínal se...
prodává na bmw, možná by to sehnal
[ Link ]

15.09.2015, 23:50 |
Jozzo | Upraveno: 2015-09-15 23:53:54
Dejte si pozor na Čínské šmejdy, které odchází..
Tento senzor je vyroben v Německu, a výrobce na něj udává DOŽIVOTNÍ záruku
ty vole to už je neuvěřitelný...senzor :D
tohle prodávat za pětikilo? ..za den toho vyrobím stovku jak nic a jsem boháč
gizmi: kde je problém najít někoho s g4 aby ti změřil odpor dečky pod zátěží?
to jsi taková ovce jak píšeš, že jsi nechtěl zkoušet hodnoty? A to si myslíš že by jsi tomu ublížil? To není airbag. To je odporová dečka kdy je odpor v rozepnutém stavu obrovský a po sednutí na prdel to sleze na desítky ohmů.
když dáš odpor z jinou hodnotou, nemusís se bát, že by ti vylítnul, pouze ti na diagnostice napíše špatná hodnota a airbag na polubobce bude svítit stále, žádná věda v tom není, hlidání pásu jde u všech vw koncernu pouze přez diagnostiku a dle meho názoru jaguar bude na tom podobně, pouze odšktnes hlidání pásu tj vše...