Navštíveno 3147x

23.09.2015, 15:14 |
xSam Ahoj, potřebuji sehnat do baráku dveře.
Podmínkou je dřevěný masiv včetně obložky s povrchovou úpravou dle mého výběru.
Celkem se jedná o 9 kusů, troje budou se sklem většinou 90tky a 80tky. Šířka zdi je většinou cca 40cm.
Nepotřebuji žádné designové výstřelky, líbí se mi klasika se 4mi, nebo 6ti kazetami.
Nemáte prosím nějaký tip kde sehnat, aby dveře nestály 10 000 a dodací lhůta nebyla půl roku?
Okolí Roudnice nad Labem
Díky moc

23.09.2015, 15:57 |
Kapka (M)
napiš Johanovi...ten ti poreferuje :-D
Dvere z masivu (kdyz uz tak dub) za desitku se zarubni na 40cm osteni je utopie a nesmysl...
presne jak pise Tuner,do 10 ani omylem,pokud chces celomasiv...

23.09.2015, 17:45 |
xSam Nepotrebuji dub, staci smrk, pripadne borovice.
Smrk a borovice to je na nic, neseženeš řádně vyschlé dřevo a máš smolika, take tvrdost je hodne špatná, mam v celém domě oblozky A dveře z dubu a nemůžu si vynachválit, chce to dobrého truhláře

23.09.2015, 18:23 |
xSam PAVELK, moc pěkné, opravdu.
Já mám dveře ze smrku 7 let a nemám s nimi žádný problém, a jsem naprosto spokojený.
Pán mi je dělal i s montáží 6000 za jedny.
Bohužel dneska pán již moc nefunguje:-(
Kdyby ano, nechám si udělat znovu ty samé.

Jen si bouchni nebo stačí průvan aby je silou zavřel a budou se štípat, měl jsem je 5 let v jiném domě a uz nechci, nyní mam bohužel schody z borovice a v kombinaci s prckama je to nepoužitelné :)

23.09.2015, 20:11 |
xSam Myslím, že za těch pár let ty dveře už nějaké bouchnutí nebo průvan zažily a zatím se nerozštípaly.
Asi jsem nenáročný, nebo šetrný uživatel. Borovicové schody mám také, mám zvířata děti a taky bez starostí, tak nevím:-)
Já samozřejmě nerozporuji to, že je dub super, nicméně potřebuji investovat do důležitějších věcí než jsou interiérové dveře.
Já jsem se smrkem spokojen, i po letech se mi dveře líbí, rozštípané nejsou, tak nemám důvod měnit.
Jen najít někoho kdo mi je udělá.
U nasich jsou v dome schodnice/dvere z borovice a taky bez problemu, zalezi na zpusobu a casnosti zatezovani, do firmy ke vchodu bych to samo nikomu nedoporucil.

24.09.2015, 10:53 |
xSam Takze jsem to trochu optimalizoval:
2 x 80tky oblozka 32cm
3 x 80tky polooblozka
1 x 80tky oblozka 20cm
2 x 80tky oblozka 10cm
Material smrk, javor, mozna i borovice, s povrchovou upravou, nejakym morenim nebo lakem. Se zamkem.
Dvere klasicke s kazetami, nebo neco takoveho, dvoje dvere budou se sklem.
Cena, kterou mohu dat je max 70000.
To by se mohlo dat neco sehnat, ne?
Za kazdej tip, nebo doporuceni budu vdecnej.
Dekuji
XSam
Já myslim ze budeš mit při dnešních cenách materialu hodně problem...Ale preju hodně štěstí... ;-)

24.09.2015, 16:14 |
deda xSam: odkud přesně jseš?? Mám hodně dobrého truhláře ze Mšených Lázní

24.09.2015, 17:18 |
Tuner#2 | Upraveno: 2015-09-24 17:21:20
Kdyz vidim tu oblozku s viditelnm plechem na strelku, tak nevim co se na tom komu libi!!?? To radeji budu za socku s CPL od CAG a vypada to uplne jinak a jeste zbyde.
Jinak dvere ze smrku jsou blbost, jasan uz by byl lepsi, ale tam jsi jen v matrosi 15-18 za kubik v susenem neopracovanem rezivu a pokud by to mel nekdo delat i s kvalitni povrchovou upravou, tak do 10ti za jedny dvere se sklem se rozhodne nedostane...
Jinak byt od Rokycan, klidne Te to necham nacenit. V Tvem pripade kontaktuj truhlare v okoli...

24.09.2015, 18:03 |
xSam | Upraveno: 2015-09-24 18:04:37
Deda: jsem kousek pred Roudnici nad Labem smerem z Prahy, do Msenych lazni to je asi 15 km. Pokud tam mas nejakeho znameho, budu vdecny, kdyz se poptas. Diky
Tuner, co je podle tebe blbost a co se ti nelibi, je mi uplne u zadele.
Jasna poptavka tu je, pokud nekdo umi poradit, nebo pomoci budu rad.
Pokud ne, at se prosim jde vytlachat nekam jinam kde na to bude nekdo zvedavej.

24.09.2015, 18:04 |
deda Tyto dveře mi dělal...

24.09.2015, 18:13 |
deda Teď jsem sním mluvil. Máš mu zavolat a domluvit se co a jak...
tel:723438295, řekni že máš číslo od Dana

07.10.2015, 14:44 |
xSam deda, diky za kontakt, pan pristi tyden se prijede podivat.