Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co vse je mozne dovest z USA?

o Navštíveno 2634x o
o 24.09.2015, 22:45 | Knightey-
Jak to chodi ohledne cla?
Kdyz by si tam clovek chtel neco zakoupit a dovest zbozi letadlem zpet?
Treba iPhone 6S Plus? Kolik se pak evetnuelne musi proclit?
Nebo cokoliv jineho, urcite nejaka lihovina a nebo cigarety (jsem nekurak ale pro zname)?
Jsou tady u toho nejake limity?

o 24.09.2015, 23:05 | xSam
Clo je asi sranda, nejvetsi problem bude DPH. Znami to delaji tak, ze vse rozbali, daji do kufru,ze je to jejich a tudiz nepodleha k procleni, vetsinou to prochazi...
o 24.09.2015, 23:11 | Ghofig
Dovezt muzes cokoliv. Letel jsem ze Seattlu na konci srpna a nikdo nam nikde nic nekontroloval. Ani nikdy predtim pri dalsich letech z USA. Ale praktictejsi je to fakt vybalit... Nahoda je blbec.
Problem je spise to, ze ty ceny tam nejsou uz zadne terno a kdyz si pripoctes rozdil v cene nejakych 10% proti nasimn cenam, absenci zaruky, casto vec, ktera se v Evrope neprodava a nasledne je neservisovatelna, protoze tu na to nemaji dily, tak si to rozmyslis...
Chtel jsem koupit mobil a nakonec jsem ho koupil stejne tu. iPhony staly prakticky stejne jako u nas. Vyplati se tahat mozna GoPro apod. Jinak mi ty ceny vubec extra neprisly...
o 25.09.2015, 20:37 | Knightey-
Shit...
o 25.09.2015, 20:51 | walish
Knightey- Kde tam pobýváš? Případně kdyby někdy byl v SF či San Diegu a byl by ochoten přivést věc za cca 20$, dejte vědět. Dík
o 25.09.2015, 21:35 | Knightey-
Fort Wayne
o 26.09.2015, 00:34 | worm03
o 27.09.2015, 16:17 | Knightey-
Lincoln ;)

foto k příspěvku  od Knightey-

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4285 sekund.