Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Elektřina a cena

o Navštíveno 2283x o
o 25.09.2015, 00:12 | 626rs
Zdravím,
nesleduje tu někdo vývoj cen elektřiny? Jsem v nájmu a mám el. od EONu. Přišla mi nabídka zlevnění o cca 5% s podmínkou fixace ceny na 2 roky. Nejsem schopen odhadnout, zda ceny mají nyní spíše tendenci jít nahoru nebo naopak. Co jsem koukal, tak za poslední dva roky spíše klesaly. Sleva je fajn, ale abych pak nenarazil na to, že si zafixuji cenu, která bude mít tendenci jít dolu. Místo je to Český Krumlov.

o 25.09.2015, 07:04 | Bart 007
podle mě, když ti nabízí slevu jen s fixací, tak cena bude klesat

jako když s tim přišel před lety čez
o 25.09.2015, 11:16 | BATMAN
Pokud ti jde o co nejvetsi usporu,nech si cenu vysoutezit pres nejakeho duverneho financniho poradce.
Ja to udelal mesic z5.
Na vetsim rodinnem baraku El+plyn uspora 9000/rok. Taktez fix na 2 roky.
o 25.09.2015, 16:36 | Cenda
Jako batman. Vysoutez si ji. Ja mam za sebou 2x plyn s A-tender. Ted mam o cca 35% levnejsi plyn, nez pred tremi lety. Kazdopadne do fixace kvuli 5% bych nesel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3482 sekund.