Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tažení auta s ´TRIANGLEM´???

o Navštíveno 21184x o
o 25.09.2015, 17:51 | Thullo
Přátelé,
hledám vozík na kouli, tzv. Triangl - alespoň takhle to zmiňoval Tuner#2 zde:
[ Link ]

Našel jsem samozřejmě jen ´Motýla´ kde jsou přední kola ve vzduchu (tedy systém jako TOW DOLLY)

Ale mě jde o to, když bych chtěl, aby obě nápravy osobáku zůstaly na zemi a přední kola zatáčela - jako zde:
[ Link ]

To nikde u nás nějak nemůžu najít :o( na videu se to zapřahuje za ramena - je to OK?

o 25.09.2015, 18:00 | Thullo
Mno, našel jsme to tady:
[ Link ]

Ale co u nás?

A tohle taky nevypadá zle:
Youtube video:
o 29.09.2015, 12:12 | AR | Upraveno: 2015-09-29 12:14:47
a tahat to chceš kde? po dvoře atd.? Jinak ten triangl je tuším upraven na konkrétní auto. U sháde je to tuším tak že jsou udělané oka v nosníkách, takže to bude auto od auta.

I když teď se dívám na to tvoje video, a asi teda mají něco uni ;)
o 29.09.2015, 19:22 | Thullo
2 AR:
Tahat to chci jako místo podvalníku - na toto není třeba ani skupna B+E a ani papíry k vozíku ;o) je to jako tahání auta na laně/tyči akorát že to máš zapřáhlé na kouli :o) prostě pohoda, když si jeden člověk sám uveze dvě auta...
o 29.09.2015, 20:05 | xSam
Nejsem si tím jistý, ale myslím, že naše legislativa neumožňuje takovýmto způsobem tahat auto.

Chtěl jsem na zmiňovaném motýlu tahat teréňaka, ale prý ee.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3401 sekund.