Navštíveno 3221x

27.09.2015, 08:18 |
Duri Umí někdo za zajímavý peníz udělat balíček neomezené volání + O2 TV + internet? Děkuji
tak přesně tohle by mě taky zajímalo :-P
Mě taky. Už mě s tím jejich neustálým měněním smluv a cen pěkně serou
Každej umí prd... Taky jsem sháněl :-( a jejich cenová politika je fakt v dnešní době histá... Dorazili mě tím, že když budu platit nějakou jejich platební kartou (!!) tak budu mít 40% slevu tak jsem se upřímně rozesmál, slušně se rozloučil a zavěsil

29.09.2015, 12:05 |
AR takže se nemá cenu pokoušet o jejich o2tv + net? 20mbit? jako cena na stránkách mě příjde mírně přemrštěná když to porovnám s aktuálním netboxem :/

29.09.2015, 12:07 |
AR btw mají fajn politiku. chtěl sem ověřit zda dokážou připojit barák, protože kabel co jim vede dědinou je docela daleko, tak přej záleží jak je to daleko, buď zadáčo a nebo za spoluúčast. Tak se ptám jak to zjistím a že to musíme udělat objednávku a pak to buď natáhnout a nebo řeknou že by jsme se měli na tom podílet, ale samo smlouva musí být závazná...omg. jako by nedokázali udělat výpočet zda jsou schopni nebo ne. A to se ještě borka vzteká že zda po nich chci jako zadáčo natáhnout kabel a pak jejich služby nebrat.
Cau jak jste dopadli nasli jste nekoho schopneho kdo umi udelat tarif za normalni penize ? Nechci neomezeny volani nevyuziju to :/ Chci neco jako bylo driv kdy sem platil 200kc a mel jsem tam dost sms i minut do vsech siti plus bych si ted priplatil za net.
Ono se to v zásadě v přepočtu na minuty/SMS ustálilo (když nepočítám tarify bez omezení)bez ohledu na operátora.
Já mám ženu na gomobilu bez internetu a naklikal jsem si volný minuty a SMS podle toho, co žena v průměru používá.
Ty p... za.... O2 u me konci.... Naklikal jsem si u konkurence tarif za 400kc s dph rikam jestli mi nabidnou neco podobnyho nebo vyhodnejsiho a nebo se po asi 11 letech rozloucime. A hned bez zavahani mi rekne no ze neumi delat zazraky ze nic nebude. Rikam fajt tak ja od vas odchazim. Pockam jeste zitra jestli nahodou nekdo nezavola ale pochybuju. A nechapu co operatory stoji na 1GB 200 kc tvl...
Slevy už dneska moc nefungujou... slevu dostaneš buď jako virtuál nebo jako dobře platící zákazník (a i pak jsou většinou ty slevy/ceny celkem přesně odhadnutelný a většinou mají všichni stejnou), ale jinak zlatý časy jsou pryč, dneska 80% zákazníků řekne operátor, že mají smůlu a práskne jim s telefonem. Většinou se dá vyjednávat o minutách nebo SMS, ale jak jde o data, tak operátoři na nich sedí jak kvočna na vejcích.
Já teď řeším něco podobného, ale bussines tarif z 13 tel. čísly a taky nějakou extra snahu nevidím.
Po dvou letech žádný zlevnění, nebo doplňkové služby.