Navštíveno 3073x

Zdar, používáte někdo prstové!!! rukavice na workout? Něco by se šiklo, protože mozoly jako pětikoruny a spálené dlaně z hrazdy (výmyky, apod.) už mě moc nebaví - dost to bolí a limituje. Takže si dám poradit. Eshopy jsou plné akorát tak bezprstých rukavic do posilovny... :-(

27.09.2015, 11:29 |
Pajk Tak si zajdi koupit nějaký pracovní rukavice do Hornbachu apod. Mají protiskluzový povrch, což oceníš. Anebo taktický rukavice. Ale pracovní jsou určitě lepší a dostupnější.

27.09.2015, 12:21 |
Pajk Ta cena je psycho ale.

27.09.2015, 12:22 |
ikosp používám v posilovně molitan, ale nedělám výmik apod.
Vyzkoušel jsem x rukavic a ze všech jsem měl mozoly.
Jinak třeba v Lidlu teď měli prima rukavice vyztužené na dlaních i s prsty . Sice na kolo, ale mám podobný jako ty co prodávaj letos od loňska a drží
Co rukavice na motokros
Thor je za cca 450
Dudelina: jojo, něco takového...jenže u nás nikdo nic takového moc nenabízí a netrefit velikost by se trošku prodražilo
Pajk: protiskluzový povrch není žádoucí...

27.09.2015, 14:37 |
Pajk No zase se neboj, že to bude jak přilepený. :D
A proc nestaci rukavice bez prstu?

28.09.2015, 08:24 |
Bulík Taktický rukavice jak zde zmínil Pajk nejsou špatný nápad.Na výběr je celá řada.Zkus pohledat.Něco by se mohlo líbit.Vzít něco lehčí řady by mohla být dobrá volba.Hezký uchop,minimální ztráta citlivosti.Hodně dobrý jsou Mechanix,ale službu udělaj i věci od Helikon.Ahoj.

29.09.2015, 20:25 |
Pajk Jen podotknu, že Mechanix jsou původně pracovní rukavice. Prostě zkus ten Hornbach atd., fakt.

29.09.2015, 20:27 |
Mafox Rukavice jsou pro sráče nebo pro baby! :-)
Mechanix mam, takticke. Ale jeste to neni ono - maji zesileni presne tam, kde se delaji mozoly. A ten vystupek proste pri toceni na hrazde trosku vadi. Zkusim neco takoveho, jak daval Dudelina...

30.09.2015, 06:23 |
camron | Upraveno: 2015-09-30 06:23:40
2x
Pak koukám na klasické řemínky, co mají gymnasti, ale cena je taky slušná :)
[ Link ]
přesně tak, rukavice jsou k hovnu, máš v nich měkký stisk. Měl jsem to na rukou jeden trénink a ani náhodou.
Blazne, bavime se o tom stejnem treninku?
Hele ja jsem mel od Harbingeru i Mechanix, mel jsem i nejaky crossfitovy ale mozoly byli vzdycky a casem se roztrhali, na hrazdu chodim uz jen bez rukavic, delam teda crossfit