Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nafta .....

o Navštíveno 3862x o
o 28.09.2015, 18:00 | schwaboid | Upraveno: 2015-09-28 18:00:42
Je zajímavé, že si toho zatím ten jedinec, který sem dává všechny články o škodofkách nevšimnul. Nebo, že by nechtěl? Ulehčím mu .....
[ Link ]

Nedávno se tu někdo navážel do starých paštik kvůli emisím :-)))

o 28.09.2015, 18:38 | gizmi
Cekal jsem, kdo tohle tema vytahne :))
o 28.09.2015, 19:35 | Kamil
podvádí všichni, jen u VW to prasknulo a navíc to přiznali, takže bych tu zase hned neútočil na Tunera shwaboide. Navíc pro normální lidi to vůbec nic neznamená. Prostě EU a její nesmyslný normy...
o 28.09.2015, 20:29 | Tuner#2
schwaboid: Pokud tím jedincem myslíš mě, tak k tomu mám pár poznámek když už tady reješ...

1. Já jsem to na virt dával ještě v době, kdy z toho nebyla národní katastrofa - už více jak týden zpět: [ Link ]

2. Nějak nechápu, proč bych se měl za tohle jako fanoušek značky Škoda stydět? U mě krom motorsportu pořádné škodovky končí Feldou a vše dál je jen přebalený koncern, což ostatně je i Seat a Audi. Jinak si nedokážu vysvětlit to, že lepí nápis quattro na něco co má haldex (to jsem se dozvěděl nedávno, neb ty nový plečky nesleduju) apod. zvěrstva.

3. Tenhle "problém" nebude mít jen VW, mám nějaké info, možná že se budou mnozí zastánci západních značek časem divit :))

Víc se k naftě, která patří do kamen asi ani nehodlám vyjadřovat...
o 28.09.2015, 20:38 | HIGHTOWER
někdo to řekl správně: Automobilky neměli nikdy dopustit nátlak ekoteroristů a prostě rovnou říci, že nejsou schopni takové normy dodržet a byl by klid... Takže ať se přiznal, kdo a jak čestněji, tím to nenapraví. Copak automobilky nemají vlivné loby? Raději si honili triko, kdo to "občůrá" lépe než ten jiný výrobce, takže dobře jim tak...

Jsem zvědav na výsledky těch 100 vylosovaných aut ve Francii... A divím se, že testy v opravdovém provozu nikdo neudělal dříve, však s uváděním nereálných spotřeb je to známé...
o 29.09.2015, 08:11 | Kapka (M)
hele a on si někdo kupoval auto podle obsahu škodlivin? já mám pocit že asi tak 99 proc zákazníků vůbec tuto hodnotu ani neví.. tohle mi přijde jako uměle nafouknutá bublina..jestli je to třeba lobby ze strany amerických výrobců na koncern,nebo třeba teorie odvést trošku pozornosti od průseru s přistěhovalci :-)
o 29.09.2015, 08:27 | camron
Zvlastni, ze zrovna v zemi neomezenych moznosti praskne vec takoveho typu na evropskou automobilku,ze?

Jinak puvodni prispevek mi prijde az s chorobnou touhou si rypnout ci se za neco pomstit. Lec si myslim, ze autor nejake hromadne mineni na svou stranu nesvrhne...

foto k příspěvku  od camron

o 29.09.2015, 08:55 | schwaboid
A tak nechtěl jsem si rýpnout do Tunera, proti tomu nic nemám, ale do koncernu. Sorry
o 29.09.2015, 09:04 | AllInOne
Seš prostě darebák, no.
Jestli problém s emisema nebo s motorama, vždyť je to jedno :-)
o 29.09.2015, 09:32 | Only_One
Ja jsem zvědavej, kolik penez to bude VW stát. Krom 18milard té pokuty, svolávacích akcí, tak jak je v USA zvykem to bude brutální soudní proces a brutální odškodnění a až se to přeleje do Evropy a bude to stát další peníze, aby pak celý koncern nepřidřel..
o 29.09.2015, 10:46 | camron | Upraveno: 2015-09-29 10:46:59
O_O: kdo vi?! V te zemi je totiz mozne naprosto vsechno [ Link ]
o 29.09.2015, 11:16 | radek.613
Že by konečně vznikla nějaká hezká, milá daň na všechno co jezdí na mastnou směs, je to do 3,5 tuny, v režimu používání u toho drtivě převažuje poskakování v městských aglomeracích a nemá to FAP, přičemž jeho odstranění = trestný čin obecného ohrožení? To zní jako milá pohádka do budoucna..... :)
o 29.09.2015, 20:12 | Vencaf
Když jsme u tý nafty, tohle mě dneska pobavilo, Passat TDI, spodní samolepka na skle: LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS

foto k příspěvku  od Vencaf

o 30.09.2015, 08:53 | Augi
Vencaf: Co Ty víš, co měl předtím za káru. Třeba je Passat proti tomu "jiná liga"...
o 30.09.2015, 09:13 | PlusOne
Podle fontu RZ je to nejspíš polák....tam je možný leccos :)
o 30.09.2015, 13:42 | mrazik
Poznamky typu, ze podvadi vsichni jsou nepodlozeny nesmysl. Podvod VW spociva hlavne v tom, ze pro homologaci a pripadne emisni kontroly byl pouzit specialni program, ktery umele snizil emise, zatimco pro normalni provoz je tento program neaktivni.
U nekterych automobilu jinych znacek byli take namereny vyssi emise za provozu, ale zatim nebylo zjisteno, ze by pouzivali jiny program jako VW - a muj odhad je ten, ze ani nepouzivaji. Otazka tedy stoji, zda laboratorni podminky homologace maji smysl, kdyz neodrazeji realitu a na toto upozornuji media uz delsi dobu. Vinit automobilky je jednoduche, ale defacto se ridi platnymi pravidly a take je nutno podotknout, ze proti Euro5 resp. 6 prilis nebojovali.
Koncern jako takovy to prezije, bude to stat spoustu penez, ale lide zapomenou a kupovat je budou dal. Ono v USA byli prodeje stejne mizerne a klesajici, takze tam se stav defacto nezmeni. Co to udela s motory spalujici naftu, no to uvidime.
o 30.09.2015, 13:59 | Horal-11
a co chlazení katu benzínem, to je zdravá věc? taky jeden velkej podvod
o 30.09.2015, 16:09 | Honza2.016v
kat se nechladí, kat se předehřejvá... momentálně pouštíme na trh elektricky vyhřejvanej kat pro co nejrychlejší dosažení jeho provozní teploty při studeným startu..

ad emise ...

když se schvalovalo EU5 a následně 6 museli to manažeři odkejvat, že to od toho a toho roku dokážou splnit.. takže věděli do čeho jdou... většina to dokáže s močovinou ale kolik VW má močovinu? z normálních postiženejch motorů si myslim že žádnej...nějaký RS3 a supervýkoný TDI už možná jo..

to že to maj všichni - ano i ne.. je to jak F1 .. softwarově je možný všechno..

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.