Navštíveno 5390x

Kdo tu už má nějaké zkušenosti s hydrofóliemi/hydrografikou? Aplikaci, fixaci, údržbu, výdrž ohledně otěru, barevná stálost? Jde mi o aplikaci na interiérové plasty - středový panel např. Díky
[ Link ]
Menší díly zvládneš v pohodě i v domácích podmínkách, nejdůležitější je dobře nachystat podklad. Pak dostat trošku grif při namáčení a je to.
Dělaly jsme i introš i plasty v motoru a drží to bez problému.
Jelikož jakmile to nakonec zalakuješ tak to uzavřeš a je to jako jakýkoli lakování

29.09.2015, 20:58 |
DITR | Upraveno: 2015-09-29 21:04:25
delal jsem si doma par vecicek jak pise rover zaklad je podklad pak vychytat teplotu vody a mnozstvi aktivatoru na kazdou folii se dava vic nebo min podle vrstev tisku grif na namaceni chytnes po par pokusech nic na tom neni ;) delal jsem nejake plasty na motorku interier do auta par ovladacu na xbox a faceplate na xboxy
kdyz to zalakujes je to v pohode a melo by to odolat teplote kolem 600stupnu podle laku
hlavni je folii poradne namocit a davat pozor na bublinky pak je stim problem ;)
delal jsem to doma v obdelnikove nadobe z ikeji a na vyhrivani jsem koupil v akvaristice za 200 topitko kterym jsem nahrival vodu
barevnou stalost to ma i po roce a pul porad stejnou, hodne namahane dily na oter i po zalakovani na motorce nevydrzely (mel jsem jen 1vrstvu laku ve spreji) byl to jen pokus

26.05.2016, 13:37 |
Losky Ahoj, zkoušel někdo plastovou pažbu? Jedná se mi o tuhle hrůzu. Rád bych to změnil a nevím, zda nechat přelakovat či zkusit tu fólii, zda by to vůbec šlo. Prostě to zelené dát do pryč:)

26.05.2016, 18:29 |
Losky Jak jsem koukal, bude asi levnější to nechat nalakovat nebo sehnat jinou pažbu
No ja bych rad provedl tohle na skorpa. Ma nekdo tuseni, na kolik to cca vyjde, zda o tom mam vubec premyslet? :)

28.05.2016, 23:00 |
Pajk 2 tácy počítej.

29.05.2016, 00:04 |
Losky Já jsem zjišťoval co u mě, žádné poškození a cena cca 2-2,5t, takže jsem se na to vykašlal a za litr sehnal novou černou:)

29.05.2016, 07:42 |
Pajk Já mám hydro set, jak postnul Ghofig, akorát černo šedo bílej. Chystám se tím udělat CZ50... už asi rok :D
Losky jinak ty pažby se dělají naprosto běžně a drží to velice slušně. Ostatně na youtube je toho mraky.