Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hydrofólie/hydrografika - zkušenosti?

o Navštíveno 5390x o
o 29.09.2015, 20:22 | HIGHTOWER
Kdo tu už má nějaké zkušenosti s hydrofóliemi/hydrografikou? Aplikaci, fixaci, údržbu, výdrž ohledně otěru, barevná stálost? Jde mi o aplikaci na interiérové plasty - středový panel např. Díky

[ Link ]

o 29.09.2015, 20:38 | rover (WoodTech)
Menší díly zvládneš v pohodě i v domácích podmínkách, nejdůležitější je dobře nachystat podklad. Pak dostat trošku grif při namáčení a je to.
Dělaly jsme i introš i plasty v motoru a drží to bez problému.
Jelikož jakmile to nakonec zalakuješ tak to uzavřeš a je to jako jakýkoli lakování
o 29.09.2015, 20:58 | DITR | Upraveno: 2015-09-29 21:04:25
delal jsem si doma par vecicek jak pise rover zaklad je podklad pak vychytat teplotu vody a mnozstvi aktivatoru na kazdou folii se dava vic nebo min podle vrstev tisku grif na namaceni chytnes po par pokusech nic na tom neni ;) delal jsem nejake plasty na motorku interier do auta par ovladacu na xbox a faceplate na xboxy
kdyz to zalakujes je to v pohode a melo by to odolat teplote kolem 600stupnu podle laku
hlavni je folii poradne namocit a davat pozor na bublinky pak je stim problem ;)
delal jsem to doma v obdelnikove nadobe z ikeji a na vyhrivani jsem koupil v akvaristice za 200 topitko kterym jsem nahrival vodu
barevnou stalost to ma i po roce a pul porad stejnou, hodne namahane dily na oter i po zalakovani na motorce nevydrzely (mel jsem jen 1vrstvu laku ve spreji) byl to jen pokus
o 26.05.2016, 13:37 | Losky
Ahoj, zkoušel někdo plastovou pažbu? Jedná se mi o tuhle hrůzu. Rád bych to změnil a nevím, zda nechat přelakovat či zkusit tu fólii, zda by to vůbec šlo. Prostě to zelené dát do pryč:)

foto k příspěvku  od Losky

o 26.05.2016, 18:29 | Losky
Jak jsem koukal, bude asi levnější to nechat nalakovat nebo sehnat jinou pažbu
o 27.05.2016, 21:04 | Ghofig
No ja bych rad provedl tohle na skorpa. Ma nekdo tuseni, na kolik to cca vyjde, zda o tom mam vubec premyslet? :)

foto k příspěvku  od Ghofig

o 28.05.2016, 23:00 | Pajk
2 tácy počítej.
o 29.05.2016, 00:04 | Losky
Já jsem zjišťoval co u mě, žádné poškození a cena cca 2-2,5t, takže jsem se na to vykašlal a za litr sehnal novou černou:)
o 29.05.2016, 07:42 | Pajk
Já mám hydro set, jak postnul Ghofig, akorát černo šedo bílej. Chystám se tím udělat CZ50... už asi rok :D
Losky jinak ty pažby se dělají naprosto běžně a drží to velice slušně. Ostatně na youtube je toho mraky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.