Navštíveno 2453x

jaké máte odzkoušené že fungují za rozumnou cenu?
Jedině originál. Vyzkoušel sjem 3 neorigo od 150 do 490 CZK a jedna nefungovala vůbec a ostatní dvě jen do aktualizace ios. Hodí to hlášku že je zapojeno nepodporované zařízení
To teda nevím čoveče - já ať vezmu cokoliv - co se střcí do zásuvky v autě a trčí z toho USB a použiji originál kabel, tak jsem ještě nenašel problém...
iPhone6...
a to je právě to, originální kabel :) Já myslím že chtěl prostě celej kabel. Taky jsem vyzkoušel spoustu kabelů a funguje jen originál a nebo Belkin, ten občas taky zazlobil, ale jinak funguje :)

30.09.2015, 19:49 |
cob1,2HTP:) | Upraveno: 2015-09-30 19:51:06
Rozeberte si original kabel a pak zjistite proc ostatni nefungujou. Asi v cinskejch neni ten spravnej svab.

Na 5ce s ios9 jedou v pohode i kabely za 50kc...ale je to teda sazka do loterie, nektere sem vyhodil. MFi certified by ale mely byt :)
ja si snad ten iphone taky koupim :D Original nabijecku nebo kabel kvuli nabijeni ? To jsem jeste nevidel :D
Nojo. Iphone proste neni pro kazdyho :)
měl jsem vždycky droid, přešel jsem na jablko a zase od něj uteču - není to nic pro mě :D
nemám nic proti jablíčkářům, ale tohle je přece výsměch uživatelům jako prase :-))))))))
Tak to je hardcore:) Taky nemám nic proti apple uživatelům, ale uniká mi přidaná hodnota (pro klienta mám na mysli, pro apple samozřejmě rozumím :) ) tohoto přístupu
Z Okay el. mám kablík který používám v autě a no problemo ;-) ip6