Navštíveno 2915x

Kde nič, tu nič? Zase nakúpim za nechutné peniaze? :-D
muSlim: To nie je Apple, aby to bolo za nechutné peniaze :)))
2 walish: no z pohľadu frekventovanosti využitia to stojí teda dosť nechutné peniaze, to čo "potrebujem" :-)
Update, ešte keby sa našiel nekto kto robí mtb komponenty od Fox-u...? :-)
doporučím prodejnu na Březových Horách v Příbrami... loni jsem kupoval dvě kola a nikdy jsem neplatil cenu, která byla na kola vystavená...
dělá Spešl, Cube a elektrokola Apache
2 Petura: a robia veci od spomínaných? Ja len aby to nebolo zbytočné naháňanie sa s nimi :-)
Hele a jak si to stoji v porovnani s ceskym authorem? Kamos za Author jezdi a rekl bych ze to je asi clekem v pohode technika, tezko rict ale za jaky love to je, uz se v tom nejaky ten patek nepohybuju. Spešl je urcite v cajku, bohuzel u mne to ma takovej ten klasickej efekt ze "to ma kazdej" :D
2 Proffesor_W: tak to bude omyl toto, nemal som na mysli bajk, trochu som sa potom už aj zmixoval v poste, tak pre upresnenie, prečo by som bol rád za niekoho kto robí spomínané značky:
Endura - oblečenie, väčšinu vecí mám od nich, naprostá spokojnosť, ale teraz sa chystám na pomerne drahé kúsky a každá reálna zľava by bodla
45NRTH - obuv, premýšľam nad veľmi drahou obuvou, ale zatiaľ to je len teoretický plán nakoľko robia len SPD veci (mám a nemienim meniť flaty)
Specialized - oblečenie, pomerne drahé (alebo cenovo normálne?) kalhoty sa mi u nich zapáčili do zimy
Fox - vidlica a zadný tlmič, potrebujem vymeniť oboje, každé z tej triedy a parametrov ktoré chcem stojí samo o sebe ako lacné jeté auto, tu potrebujem silno namotivovať zľavou
Inak čo sa bajku ako takého týka, neviem koľko % u nich dávaš za značku, mne osobne sa nápis Specialized páči tak o 20k CZK viac ako Author :-D :-D :-D
P.S.: jazdím GT, len pre úplnosť, aby som nevyznel ako fanboy ani hater :-)

30.10.2015, 19:34 |
Petura | Upraveno: 2015-10-30 19:35:05
Jestli chceš oblečení, tam to nemá, jen kola...
Je to dealer Specialized a CUBE.
Jinak za mě Specialized, je to asi jako Volvo vs. Škodovka :)
2 Proffesor_W: video pekné, ale celkovo aj o ničom, keď berieme to že sa bavíme o tom na čom jazdí. Toto spraví aj so Sobi 20, tu ide o jazdca, nie o kolo :-D Kor v týchto prípadoch tie bajky stoja trošku iné peniaze, tak je úplne jedno sa dohadovať nad tým čo je lepšie. Keby som chcel byť superpatriot (cítim tu narážku na to pri porovnávaní Authora a Specialized), jazdím po Čechách slovenským Kelly's Bikes. Nakoľko ale robia modely ktoré mi vzhľadovo nič nehovoria, väčšinou mi pripadajú až nechutné, tak mám našťastie možnosť slobodnej voľby a ako selektívny pro-američan som siahol po GT ktoré je na moje potreby pecka... až na tie sračky v podobe tlmiča a vidlice čo tam dali dosť low cost v tej kategórii :-D
Joj a update, nepozná niekto niekoho v Ostravskom shope Bezvakolo (Stará Bělá)? Konečne niekto kto robí prakticky celý sortiment (vrátane najaktuálnejších modelov) od Endury, tak by sa šikla custom cena na bundu :-D
Tak ešte jeden update, keby niekto predsalen vedel o niekom kto má kontakt alebo robí Enduru... Bezvakolo super, väčšina vecí objednaná a obdržaná od nich, lacláče/čapáky ale už neboli schopní zaistiť a desne moc potrebujem, model Equipe Windshield vo veľkosti XL
Poriešené, neaktuálne. Keby ale niekto vedel o niekom kto robí alebo bude robiť 45NRTH, do ďalšej zimy by som mal záujem :-)