Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O2 automatické prodlužení smlouvy

o Navštíveno 2801x o
o 08.10.2015, 13:15 | hanx
Brácha měl u O2 smlouvu na 2 roky, nechtěl jí prodloužit, ale O2 už to prodloužilo "automaticky". Prý s tím nejde nic dělat, přestože novou smlouvu mu vůbec nehlásili a nikomu nic nepodepsal ani neodsouhlasil. Údajně mu to před 3 měsíc posílali společně s fakturou. On o ničem neví.

Dá se to nějak zrušit nebo obejít, aniž by se musely platit pokuty a odstupné? Ten tarif jako takový je dost nevýhodný. Ideálně přestoupit jinam.

Chápu, že někdo prachy neřeší, ale zrovna brácha, řeší těžkou nemoc, dítě, bydlení... A do toho tohle...

Díky

o 08.10.2015, 15:08 | Lufas
taky jsem řešil:-( počti si tam:
[ Link ]
o 08.10.2015, 15:41 | HIGHTOWER
o 12.10.2015, 14:34 | Petr, O2 Guru
Zdravím,
v případě, že je u mobilního tarifu nastaveno automatické prodloužení závazku, je majitel služby s dostatečným předstihem informován o možném prodloužením a to prostřednictvím vyúčtování za služby. Velice rád se přímo podívám na bratrův mobilní tarif. V případě zájmu mi zašlete telefonní číslo prostřednictvím www.o2guru.cz/guru
o 12.10.2015, 17:02 | Ghofig
Docela cumim. To lidi z O2 vyhledavaji problemy na forech a pak odpovidaji? :)
o 13.10.2015, 10:53 | hanx
Zkusil jsem jim napsat a dostal jsem klasickou alibistickou odpoved. Copak nekdo cte pdf prilohu, kdyz mu ve vyuctovani prijde vse jako vzdycky a zaplati aniz by si prohlizel pdf faktury. Sanozrejme O2 neda zvlast vedet, ze se prodluzuje smlouva (prestoze posilaj vsechno ostatni).

Dobrý den,
záležitost jsem prověřil. Závazek byl automaticky prodloužený 17. 9. 2015 na další dva roky. Jestli nechodí papírové vyúčtování (aktuálně je nastavené elektronické), pak je informace o prodloužení zasílaná právě ve faktuře online v PDF. Zrušení bez poplatku tak možné určitě nebude.

Takze fuck o2.

Nevite nekdo, jak na ne?
o 13.10.2015, 10:54 | hanx
Petr, O2 Guru jeste neco k tomu reknes?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3741 sekund.