Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada přepis vozu...

o Navštíveno 2215x o
o 12.10.2015, 19:27 | bafis | Upraveno: 2015-10-12 19:28:14
Ahoj, mam problém s prepisem auta. Situace - pan žije v nemecku a ma auto na českých spz, ja ho od nej budu kupovat a chci si ho prihlasit na sebe. Bude stacit když zajede do čr udela na me plnou ověřenou moc nekde na pošte, pošle mi ji a ja si s tou moci uz potom udelam evidenčku a přepis ?? Nebo on musí az na moravu kde je auto zaregistrovany a tam udelat evidencku a ostatní?? Díky

o 12.10.2015, 19:38 | Pepíno_Honda
stačí ta ověřená plná moc, zbytek už ty :) takže varianta A
o 12.10.2015, 19:45 | bafis
Taky myslim, ale pán volal na uřad do čr a tam mu zas chytře řekli ze musí vše on v místě svého bydliště v čr...
o 12.10.2015, 19:59 | Pepíno_Honda
no s tou jeho plnou mocí pak pojedeš ale na moravu ty.... přepis se musí dělat v místě bydliště majitele :)
o 12.10.2015, 20:04 | bafis
Aha, tak to mu dam teda plnou moc ja a on potom pojede na moravu prepsat to na mě ?? Cestu tam ma takze i tak dobry...
o 13.10.2015, 15:33 | Tarrance
Plná moc platí jen pro jednání s odborem dopravy ne? Stejně než se jde na odbor dopravy, tak už musíte mít podepsanou smlouvu a na základě tý smlouvy zaniká jeho pojištění a Ty si musíš nechat ode dne zániku nechat pojistit auto na sebe, jinak to nepřepíšou.

Mě kdyžtak opravte, pokud tu píšu koniny.
o 13.10.2015, 20:09 | bafis
No s tou pojistkou to taky bude sranda. Horší je že potřebujem k přepisu evidečku, takže v sobotu poletíme z Dresden do Ustí na technickou, nebo co ??

Kolega z práce koupil auto v bazaru na druhy straně republiky, zaplatil privezl ho domu. Dodatečně jim poslal ověřenou plnou moc a oni to na něj přepsali a poslali mu to - tak jak to sakra udělali když nemohli udelat evidenčku jelikož už měl auto kolega...
o 13.10.2015, 21:37 | riviera.kidd
Evidencku na noveho majitele muze udelat predem soucasny majitel
o 13.10.2015, 22:19 | lambados
Tarrance.... je jedno na koho to je pojisteny. Auta jsem prepisoval 2. Jedno z toho s plnou moci. Bylo to svagrovo auto. Ja ho kompletne prodal. Podepsal smlouvu za nej. Byl na magistratu za nej. Jen plna moc k prodeji auta.

Kdyz to vemu od zacatku.... k prepisu je zapotrebi evidencni kontrola. Je jedno kdo ji udela a stoji asi 250kc. Muze ji s tim autem udelat kdokoli na kohokoli. Staci na dobry slobo nahlasit jmeno prijmeni a bydliste. Pak se musi jit na urad kde je auto evidovany. A k prepisu je za potrebi. Technicak, evidencka a platna pojistka (je jedno na koho) ja mel pojistku treba na otce. A pak jsme ji ukoncovali az na dalsi tyden a ani na pojistovne to nebyl az tak velkej problem. Dokonce to po dobu toho tydne melo i jiny spztky nez na zelene karte. Prepsal jsem auto na sebe i s tim, ze pojistka byla napsana na nekoho jinyho auto na nekoho jinyho a v zelene karte se neshodovala ani ta spztka. Bylo pouze vin stejne. Cobse tyce plne moci je jedno kdo na koho ji dostane jestli prodavajici nebo kupujici.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3431 sekund.