Navštíveno 3419x

Cau nejde platit na ebay kartou od raifky pise to jen
The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.
Platby v zahranici jsou povolene limit taky. To se musi nekde na ebay jeste pridruzit karta k uctu ?
Nezadávaš tam náhodou kreditku? S tou sa nedá platiť online.

15.10.2015, 12:10 |
xSam Nebo máš na kartě zablokované elektronické platby...
Ne normalni kartu s kterou platim v zahranici normalne a platby zablokovane nejsou. Nekde jsem cetl ze se musi porvect naka validace jako ze karta patri a existuje k danemu uctu ?
S kreditkou se dá taky, asi záleží s jakou a od koho ;)
Máš povolený i kolik transakcí? Já takhle blbec si povoloval částu, ale počet jsem měl nulový. Pravda že u mbanky v novém bankovnictví mi to trochu uniklo z pozornosti ;)
2 macomb: to je pripečený koment, píše snáď že ju má od raifky, tak komentujeme k raifke. Tam kreditkou nezaplatíš, bodka ;-)
muSlim: Ok, to jsem nevěděl, Raifku nemám ;)
A na te karte jsou povolene platby pres internet ?
Muslim ja platim kreditkou od Raifky na netu v pohode. Ona v zakladu nema povolene platby pres internet, je potreba zavolat na infolinku. Na ebay resp. paypal jsem nezkousel, ale nevidim v tom rozdil (mozna je, jak pisu nezkousel jsem).
Prave ze platby povolene jsou jak do zahranici tak internetove
2 mrazik: mne povedali že kreditku zakázali po pár sneužitiach s bonusom za nákup, že mám používať len debetnú. Asi 3x som skúsil na rôznych shopoch zo zvedavosti použiť a fakt to nešlo, v nastaveniach nič také ako povolenie internetových platieb nemám, ale neriešim, platím "starou" debetnou a hotovo :-)
V nastaveni to opravdu neni, jako u klasicke platebni, ale pres infolinku to povoli a pak lze platit pres net. Kreditka ma preci jen vyhodu v tom vraceni 1 nebo 2 procent za nakup.
2 mrazik: no práve že mne vraveli, že kvôli tomu ju zakázali na toto použitie. Že nejakí vychcánci si simulovali platby (ktoré si potom okľukou vrátili) a zarábali na tých percentách práve a že to teda od tej doby zakázali a nie je možné... tak sa poinformujem, to je dosť zásadná vec bo ja platím všetko elektronicky, ak sa dá, vďaka za tip!