Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Astra H || 2008 1.6i + LPG (BRC) nema vykon/dusi

o Navštíveno 2546x o
o 18.10.2015, 13:44 | Chris
Tak chlopci, dnes som mal tu cest s tymto rodinnym autom.

Opel Astra 1.6i + LPG (sekvencne BRC), r.v 2008

- pri prudkom pridani/tuknuti do plynu sa dusi a nejde do otacok, brutal citelne na benzine, na LPG az tak nie. Nasledne pri povoleni plynu akoby streli do vyfuku
- pri pomalom to ide relativne v poho
- pocitovo mi pride lenive (tazko posudit ked jazdim s autom s 3x takym krutakom)
- vraj pri pohynani v kopci sa to dusi/skapina, pomoze len na neutraly vydrbat otacky do 4000ot a tak pustat spojku (benzin/lpg rovnako)
- auto ma najazdene do 150k km
- prebehol som to s mojim bluetooth scannerom, ziadne chyby
- boli opotrebovane koliecka vacky s casovanim ventilov (menili sa oba v opli 700e, vibrovanie/nepokojny volnobeh zmizol, ale rozdiel v duseni ziadny)
- zapalovacia lista bola menena predoslym majitelom
- sviecky sa dali nove bosch na LPG/CNG - ziaden rozdiel
- chladiacia kvapalina bola pekna ruzova, ale zdala sa mi mastna, ale vraj olej ani chladiaca neubuda
- inak opticky vyzera ze nic netecia, neslzi, nebucha a nehrkoce

Tak a teraz babo rad. Kazdy konstruktivny napad je vitany. Dikes :good:
Pripadne nechadza sa v okoli TT nejaky velici sikovny diagnostik a opel fanda v jednom ?

PS: Skusal som to na opel clube, ale po tyzdni bez reakcie :)

o 18.10.2015, 16:04 | JA
není tam náhodou elektronickej plyn, mám pocit, že s tim měl někdo problémy...
o 19.10.2015, 12:40 | RedBaron
S tímhle motorem jsem jel v Zafiře CNG a je to teda nechutný netáhlo. V životě jsem neměl v žádným autě tak akutní pocit, že to nejede tak jako u tohohle.
o 19.10.2015, 21:47 | Chris
no tak to je teda haluzny vergel :)
o 21.10.2015, 12:53 | Chris
no nikto nic ? :)
o 21.10.2015, 13:59 | CHUROS
zacal bych tim plynem, jestli se nezasekaval

Pokud to streli do vyfuku, tak odtrh na LPG svickach.
Idealni je si koupit nejlevnejsi Brisky na testy. Resili jsme to na Xanii 1.6, kde jsme zmensovali dotrh z 0,9 na 0,7 a naopka na sharanu jsem ted menil odtrh z 0,9 na 1,1 (jak to meli puvodni NGK a original) a je to lepsi.

A idealne teesovat, zvlast na plyn a nana benzin dlouhodobe. Treba u A4 se na benzi zmenilo chovani az po ujeti cca 1/2 nadrze na benzin.

Kdy byla delan reevize na plyn. Na zacatku bych si nechal udelat servisni prohlidku (ma byt po 1 roku nebo 10 000) a preventive nechat vymenit filtry a diagnoostiku vstriku. staci blba pumba a vstrik je v haji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.