Navštíveno 3860x

Mám radost :-)

Nebyla by lepším mazlíkem šikovná slečna či paní? :-)
mno slysel jsem, že čekačka na rs je snad 1/2roku, tak at slouži...

20.10.2015, 10:41 |
nome | Upraveno: 2015-10-20 10:42:15
to je to auto cos obednaval pred rokem ??
viz tady
[ Link ] tak to je fakt ulet rok cekat na naftovou RS octu, ale jinak hezka :-)
jj, O3 kombi je pěkné auto, líbí se mi
nenech se odradit tady těma vtipálkama, je to hezký, ať ti slouží! :-)
Vitej do klubu :-)
Jinak doporucuju pouvazovat o cerne folii na strechu. Vypada to krutoprisne :-)
Pěkná pěkná, at slouží tak ja má. Mě se strašně líbí ta jejich šedá.

Nome: JJ. Já to nechal jako předváděčku u dealera - výměnou za hodně slušnou slevu :-)
Batman: vypadá - uvažuju o tom :-)
Harryp: mám tři holky v baráku :oDD - stačí bohatě :oDD
Dexter: ta je parádní, jenže bohužel musím dodržovat aspoň jakous takous car policy, takže stříbrná nebo bílá :-)
muSlim: pšššt :oDDD
nahodit bílá kola a bude to echt

20.10.2015, 21:20 |
Losky Pěkná, ať slouží a nenech se odrazovat. Éra velkoobjemových mastodontů je pryč, tak proč né zrovna tohle:)
gratulace :)
Je fakt, že OIII v bílé, šedé nebo jejich modré se mi taky líbí.
přidávám se na stranu těch, kdo napíšou žes vybral pěkný auto! Chyběj jí jen ty krásný origo 19" kola, ale to je asi otázka priorit ;-)
A máš to v benzínu nebo v naftě?
Honza: Nafta, najezdím kolem 40-50 ročně, benzín bych neuživil. Ono je to tvrdý už na těch 18" :-)
Ty 19" jsou nádherný, ale už je to fakt hodně - ale třeba časem změním názor :-)

21.10.2015, 13:18 |
Losky Auto jezdí opravdu pěkně, jen mi na ní chybí hagusy. Nevím proč, ale ke kombajnu to nějak sedí, ale i tak na tom nic nemění, bral bych hned:)
bila oktavka v kombiku v nafte...gratuluju, to se jen tak nevidi :D

21.10.2015, 17:08 |
ps Škoda, že zrušili žlutou, měl jsem v plánu koupit pro manželku, ale udělali hajzlici ve škodovce čáru přes rozpočet :-(.
Sedou fakt ne, tou se kdysi lakovaly hovnocucy ;)
Sedou mame ve firme,ale ne rs. Dle me je to bez dodatecneho stylingu nudna barva pro RS.
Zlutou jsem uz potkal a vypada smesne. Taktez cervena corrida ve me vyvolava rozpaky.
Ja zvolil klasiku race-blue,ale nebal bych se ani te jejich zelene. Je neprehlednutelna a nazivo vypada uplne jinak nez na fotkach. Opravdu pekny odstin.

pěkný přistrkovadlo
obdivuju, že jsi vydržel rok čekat :-)
Bilou se nic nezkazi :). I kdyz je ted pomalu kazde druhe auto bile, tak je pekna.
A ta seda na me od pocatku pusobi jako nejaka zakladovka...

22.10.2015, 12:23 |
TROY :) pán se konečně dočkal