Navštíveno 2493x

22.10.2015, 18:36 |
jp1 a je to tu, dnešní auta nikdy nebudou dosahovat spolehlivosti starších, protože jim o to nejde, musí být "eko" a vyrábět se s co nejmenšími náklady na výrobu. Jen mě překvápí jak korejci válcují ostatní :-)

22.10.2015, 18:49 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2015-10-22 18:55:50
Čím má výrobek méně funkcí, tím dokonaleji je splňuje...
Navíc dnešní ekonomika jede na servis, prodej náhradních dílů, vyhození opravitelného a koupi raději nového...
Naprosto super dokument a pravdivý...
[ Link ]
Ještě že mě nic auitomobilového zkonstruované po roce 1995 či vyrobené po roce 2001 absolutně nezajímá :-D

23.10.2015, 04:38 |
Zdeny60 | Upraveno: 2015-10-23 04:41:47
Srovnávat spolehlivost auta dle toho, zdali musím v 1 roce měnit 2x převodovku nebo se mi zasekne ajfoune a musím ho resetovat, dokáže jen blbec.
Víc k tomu netřeba říkat.
Se zamrznutým palubním inotainmentem dokáže dojet každej, ale s rozysypanou a nefunkční převodovkou nikdo.
Já se na to dívám z pohledu technika a zdá se mi, že se míchají japka s hruškama:-)))
Objektivní by bylo srovnat MECHANICKOU spolehlivost a pak ELEKTRONICKOU, která bezprostředně ovlivní provozuschopnost auta.
Na druhé straně ale chápu, že dnešní vovce nedá ani ránu bez 7D obrazu a 16D zvuku s Derby Posraunt systémem:-)))
joo jsou to vtipné statistiky :-) ale zavada je proste carka ve statistice :-)
HT - dokument vybornej .-)
CV: jj, viděl jsem ho poprvé před rokem a super, teď jsem si ho pustil znova. Myslím si, že neexistuje člověk, který by se s takovými výrobky, "plánovaně" ničenými, nesetkal... :-(