O_O: nemusíš se vůbec picat.
O co jde:
jetsli tyto bedny
[ Link ] nedokáží uhrát slušný bas v 36m2, je třeba se podívat v PRVNÍ řadě, kde je chyba. Může to být chyba technická-něco je blbě zapojené -což téměř vylučuji, nebo je na vině část řetězce - kus aparátuz a bohužel velkou vinu nese i místnost (celkem si dovedu představit ratejnu, obzvláště v novostabě, samý lamino či jiné holé podlahy, strop jak fotbalovej stadio a pár dyzajnovejch kousků nábytku, pokoj ideálně spojená s kuchyní a plochy a plochy skla v oknech. Logicky, v této mo´éstnosti bas nikdy nebude, ani kdybs tam nacpal deset SW. Bude to jen hluk. Bučení, hučení, ale s hudbou to souviset nebude.
Domnívám se, že jis nepochopil, co jsem chětl opavrdu říct. Zkusím to polopatičtěji: ani v hodně drahých sestavách SW nepřináší takový pocit z hudby, abys ho nevnímal. Jakmile ho začneš vnímat, je to úplně blbě a po chvíli začne rušit. Zkus mi aspoň tohle věřit. Neptej se mě na důvody, proč to tak je, ale jedno je nad SLunce jasné: daleko více tibude libozvučit muzika z dobře navržených beden BEZ podory SW a nemusí jít o "monstra" za statisíce.
A jedna technická: tazatel neuvedl, proč SW chce. Tím mi dal volnost v odpovědi a ta zněal ve vztahu k poslechu HUDBY, nikoliv filmů, o které MŮŽE jít. Ale jasné to ze zadání není. U filmů jsou nároky na SW daleko menší, než u hudby, protože jestli mi z DK zazní výstřel z kanónu, tak VŽDY, ať to je na destei SW či na jednom, to bude jen imitace reálného zvuku. Takže k IMITACI těchto zvuků pak opradu SW může být, ale to je všechno.
Já jsem mu napsal, že bych to řešil výběrem jiných soustva - a nemusí jít o bedny dražší, než 40-50tCZK, což je cena jen velmi průměreného slušně fungujícího SW, ale se všemi jeho negativními důsledky, které jsem se mu snažil obajsnit a na co ty ses hned chytnul. O čem jsem si zcela jistý, je slbina na místě jeho AV receiveru. O tom si nedělám nejmenší iluze, je to řešení pro nenáročné lowcostové sestavy pro nenáročné posluchače. Proto to nehraje, při vší úctě k tazateli.
Ale nic proti ničemu, když chce tedy SW, tak nechť si zde koupí tento:
[ Link ] To je nejlevnější cesta k výtečnému SW, kde nemusí aspoň pochybovat o tom, zdali neměl koupit něco lepšího. Ale i tak zde dávám 100% garanci, že HUDBA se tím nezlepší, spíše zhorší, protože bedny za kvalitou tohoto SW silně pokulhávají. Nic víc psát nehodlám, nechť si to, O-O, i ostatní přeberou po svém. Cesta vede jinudy, než přes nákup SW.
Zde máš k němu nějaký popis.