Navštíveno 3812x

Potřeboval bych poradit. Rád bych nějak ošetřil všechny úložné plochy nové linky, poličky a šuplíky, proti oděru. Co nějaká průhledná samolepící fólie, nebo tak něco? Dík za nápady

Pokud je ta linka dělaná z kvalitního lamina a ne toho jak je vidění v marketech s papírovým povrchem, tak je to podle mě nesmysl vůbec řešit, neb Tě to přežije...

28.10.2015, 22:24 |
Losky Přesně tak, pokud to je kvalitní lamino, není třeba nic řešit
když tak tuhle fólii třeba, dával jsem na mlhovky a OK, pevná, tvaruje se a drží dobře
[ Link ]
Vsude sem si dal tohle.
[ Link ] Za ty prachy, nastrihas si to jak potrebujes. A to mam i kvalitni lamino ale kdyz se neco vysype, nebo hrnce necouraj po supliku,...

29.10.2015, 23:13 |
Losky A to sis nalepil na lamino??? Myslím, že si to špatně pochopil:)
Tazatel pise ulozne plochy, policky, supliky proti osoupani.. Takze asi nemysli dvirka z vnejsi strany :-)

30.10.2015, 10:15 |
Losky Aha, tak to jsem za vola já:)))))))))))))
"všechny úložné plochy nové linky, poličky a šuplíky, proti oděru." - ono to je napsané děsně :-D Úložná plocha je přeci vnitřek, tam, kam se to dává. Ale taky myslím, že myslel, vnější strany linky :-)

30.10.2015, 10:27 |
Losky No jo, přečetl jsem si to z půlky a jak se objevilo téma fólie, tak jsem to hned převedl na povrch dvířek:)
No jo, myslel jsem dna šuplíků a poličky ve skříňkách. Prostě vše na čem budou stát hrnce, hrníčky, talíře atd... Už mi z toho stěhování hrabe, ale po víkendu snad bude hotovo :)

30.10.2015, 12:10 |
Losky Linka vypadá pěkně, zbytek bude určitě taky ok:) My máme podobnou linku dva roky a pod hrnci žádné škrábance.
Ikea maji ty protiskluzove ochrany za par kacek

02.11.2015, 17:58 |
Dr.T ikea jak psáno výše, uz roky a bez problémů, nevymýšlejte vymyšlené

02.11.2015, 20:05 |
schwaboid | Upraveno: 2015-11-02 20:07:38
Taky předělávám kuchyň (a obývák), už od dubna, po večerech a víkendech .... tu Ikeáckou podložku už mám v šuplíkách taky, vypadá, že asi bude fungovat.
zlevnili, stavala myslim 99,- :-)