Navštíveno 2211x

potřebujeme koupit menší pracovní auto k větší dodávce.
nejlepší variant karoserie - zadní posuvné dveře na obou stranách a 5. dveře dvoukřídle... to mě vede k modelům jako Caddy LIFE a mít vyndavací zadní lavici sedaček (stejně budou pořád venku ale hodí se boční dveře za řidičem). rok výroby 2010-2013 motor 1.9-1.6 Tdi vs. 1.8 tdci - názory? :-) po vzhledové stránce vede Caddy ale ten connect má taky něco do sebe. díky za zkušenosti s technikou obou variant
Mam nejakou dobu toho Caddyho 2012 s motorem 1.6 TDi.
Co presne s timhle autem bude delano? Myslim jezdit prevazne couracky ve meste ci dalnice?
Měl jsem 5 let connecta 1,8 tdci. Najel jsem na něm 320 000 km, s technikou nikdy žádný velký problém nebyl, motor v poho, za tu dobu pouze tlumiče, brzdy a spojka. Měli jsme toho delšího a vyššího, takže prostor pro náklad byl super. Akorát ta zadní lavice nebyla vyndavací, takže jsem jí v případě potřeby odšroubovával. Když bylo potřeba, naložil jsem dovnitř i motorku.Toliko mé zkušenosti.

30.10.2015, 07:53 |
Lubak U connecta bych si dal pozor hlavne na boudu ,konce prahu, lemy pod plastama aby tam nebyly puchejre
Chtělo by upřesnit, jestli myslíš Connect ten starej, nebo novej model..
Jinak co se týká vzhledu, funkčnosti a variability tak Caddy proti Connectu vypadá jak chudej příbuznej.
Taky mě zajímá, jak Connect funguje, hlavně teda ten novej model.
Connect rok 2011-2013 jeste s 1.8 tdci ten novy s 1.6 diesel je krasny ale drahy. Jezdilo by se denne 2x25 km okresky a jinak po meste, takze je rozhodujici i spotreba v mestskem provozu a to u fordu vetsinou dost stoupa.. Co?

30.10.2015, 12:54 |
Lubak Novje connect je uplně jiné auto, hlavně co se týče zpracování a samozřejmě i motory jsou uplně jiné ve starém connectu 1,8 TDCi bud 90 nebo 110 PS, u nového connecta 1,6 TDCi 95 nebo 115PS, od roku 2015 už jen s 1,5TDCi.
jasně, mě jde o 1.8 tdci 110 ps