ahoj, jelikož jsem opět po roce rozbil mobil ... S4 a opravit ho nechám asi někdy časem tak vybírám coby ... podotýkám, že iphone je asi super, ale nedám 20 za telefon .....
takže když zvážíte tyhle 2 kusy? nebo i něco jiného v této relaci ?
Za desítku ani jedno z toho, Samsungy mají na pytel ty nadstavby a jsou docela předražený, Lenovo je pořád levná čína často s blbou baterkou... za ty peníze LG nebo Huawei, v nouzi Sony. (Nedávno jsem hledal ideální telefon kolem desítky a tak nějak mi to prostě vyšlo - LG G3, LG Flex 2, Xperia Z2, Xperia Z3, Huawei P8 atd.).
xiaomi :) Mi3 po roce používání super, jen ty jejich týdenní aktualizace nejsou zase tak super (kolikrát zkurví i nemožné), ale existují stable verze ROMky, takže není problém - dneska se dá už kolem 6tis
koukám ještě na diskuze ohledně toho LG G3, kterej "vizuelně" vypadá ok - ale ohlasy jsou nic moc na zpracování .... jak na alze, kde je to často reklamnované zboží tak i na czc ....
Mě na Xiaomi štve ten jejich debilní Android, kterej vypadá jako iPhone, tudíž naprosto nepřehledný a nepoužitelný. (Ale to je čistě subjektivní věc, mobily jsou jinak dobré).
Jinak LTE mají snad všechny telefony, které jsem vypisoval.
tyvado já jsem asi stará konzerva, ale asi když vidim ty telefony nechám za 3ku spravit tu moji black edici S4 .... nějak jsem ničemu nepřišel na chuť ... protože vypadá líp než ty všechny telefony tady dohromady .o) [ Link ]
No když se podíváš na Huawei P7...tak kvalita zpracovaní a použitý material je trošku jinde než o té tvé S4 :-) kovový rámeček okolo,předek i zadek tvrzené sklo ..zádný plast..
jo ten P7 i P8 taky vypadá pěkně, říkám akorát že jsem konzerva i na značky a přesto, že samsung je korea, tak tohle ve mě evokuje čínu podle názvu až moc ... ale to je jenom můj blbej dojem ...
Honzo kdyby jsi jel okolo mě..tak ti ho klidně pujčím do ruky..a i ten foták docela jde..dokonce tak že jsem přestal s sebou na výlety s malou tahat zrcadlovku :-)
mám tablet Lenovo S8-50 a co mě na něm štve, je pomalost wifi, nevím proč, ale prostě jakékoliv stahování, načítání dat je neskutečně pomalé. Pokud máš možnost, tak to vyzkoušej, aby tě to pak neštvalo jako mě :-(
LUFAS: musim teda sebekriticky potvrdit, že S3 byla pro mě lepší telefon než S4, kterej byl drahej tehda jako blázen. A musim potvrdit, že mám u S4 občas výpadly signálu a po restartu naběhne zase ok. Takže jesti korea, nebo čína už je to asi fakt jedno. Např. S6 všichni kritizují jako blázen .... asi to trošku Samsung svojí nenažraností nedokrmil kvalitou .o(
Mam ted prave Samsung S6 a vyzkousel jsem kde co a opravdu je ten telefon dle meho jeden z nejlepsich. Hlavne na fotky je perfektni, za celou dobu, co ho mam, tak mi nespadla aplikace ani jednou, ani jeden zasek atd. Huawei P8 jsem mel na vyzkouseni a ma problemy s hledanim signalu, jinak spatny neni, ale urcite ne tak dobry jako S6.
Stavros: no a zrovna u nás na vsi signál nic moc. Ale ZASE ti řeknu, já S4 - kamarád nějakou čínu xixao nevim - já někde venku u stejného operátora data E, on H .o) takže já už si nic nenalhávám .o)
já na tu s6 slyšel samý negativa - ale u mě je to zbytečné řešit, páč 16 litrů za obyč S6 - nemyslím edge nedám - páč se pak zhroutim až budu platit rozbitej displey - používám telefon strašně často i v terénu venku atd. Takže "drahej" telefon - myšleno od 15 nahoru je pro mě úplně škoda - páč když vidim poslední rok a druhej tel. - radši bych si dal do huby .o(
Ja ti rozumim, jen pisu, ze ten S6 je dle myho vybornej mobil a to jsem vyzkousel kde co. Asi i nekolik cinanu, ktere jsem sehnal pro svoje kamarady a z tech cinanu nevydrzel snad z advaceti ani jeden rok pouzivani. Jinak klidne vezmi ten Huawei P8 nebo P8 lite. Oba budou dobry telefony. Ten P8 je velmi rychlej, skvele foti atd.
Lenovo nedělá špatné telefony, jen si je nesmí lidi koupit z šedého dovozu, to pak není čemu se divit, že nedávají...
V téhle ceně bych si počkal na Lenovo P1. Má novější Snapdragon 615, 2GB RAM, 32GB úložiště, podporuje paměťovky do 128GB. Displej je klasika, 5,5" s FullHD rozlišením. Dále má přední 5Mpx a zadní 13 Mpx fotoaparáty. Nechybí ani senzor otisků prstů a rychlonabíječka. V prodeji by měl být tenhle měsíc.
on jak psal Mr.Scully - ono samsug made in korea, vietnam VS. lenovo čína ... je jasný, že to v USA nebo v DE nedělá asi nikdo, asi ani iphone už .o) ale tyhle šedý náhražky - jasně že vylučuju - proto jsem prapůvodně dával to Lenovo Vibe Shot- který mě se designově docela líbí
P1 opravdu můžu doporučit. Pořídila si ho žena a je spokojená. Na dva dny jsem si ho vzal na služebku a můžu říct, že taky zvažuji, že si ho koupím. Opravdu mě nadchnul.
To MazliG - Lenovo dělá skvělé notebooky, ty levné jsou samý plast, ale co jiného by tam za tu cenu mělo být, že.. Vyšší modely thinkpadů jsou bez chyby ;)
jinak aby se v tom prase vyznalo, kamarád mi dnes říkal, že např. vibe shot neumí u T-mobile LTE.... kde tohle vyčtu u alzy, nebo abych měl přehled o frekvencích ? ...
každopádně P1 - kterej má ale zadní kryt divnej - ale jinak super, je s Vibe Shot asi favorit - ale tady to pokulhává s tím LTE u t-mobile -- který nyní mám
imax: no byl to jeden z prvních favoritů - měl jesm S3 to byl SUPER mobil pro mě, nyní S4 žádná sláva s lollipopem .... a vůbec to zpracování na mobil, co stál 11 tisíc nic moc .... jinak jsi s S5 po stránce zpracování a rychlosti tak nějak ok ? zatím jsem se ještě pro nic 100% nerozhodnul ... hlavně mám poslední 2 roky výdrž mobilu rok než ho někde rozbiju - což mě trošku u S5 s cenou u britexu 5700 odrazuje .o( ale ono to u jinejch typů asi nebude lepší - koukal jsem i na Z3 - na jednu stranu ty skla i zezadu vypadaj super, asi bych vzal bílej, aby ten černej nebyl pořád opatlanej, ale zase na ty pády "možná" ty plastový záda S5 budou lepší ... jsou to dilemata .o)
S5ka je plastovy mobil, ale je to patrne az pri velice blizkem skoumani. Prvne jsem na lolipop nadaval protoze jsme byl zvyklej na kitkat, ale par aktualizacii od samsungu a je to v pohode ... pokud ti nevadi breaknut knox, tak si das custom romku a vybaveno.
Jak jsem psal nahore, mam tu p8 lite a jsem s tim naprosto spokojenej, vse beha jak ma a fotky dela vyborny. Jediny co mi vadi je, ze pri dvouch simkach nemas moznost karty na data.
zrovna zítra jdu pro tu S6 - vezmu zase pro změnu bílou homobarvu - protože ta černá hrozně spatlaná, na bílé není vidět fakt nic - zlatá je ke kolotočum .o( ale jináč je taky pěkná - beru to s prodloužením smlouvy od t-mobilu za 14999 vč DPH cz distribuce. A v mojim případě funkční pojistku na rozbití .... 200,-kaček měsíčně - páč se znam a mám ověřeno, že to od nich funguje
tak s6 vypadá docela k světu - každopádně co mě fakt udivuje je rychlost - cokoliv řešíte - je hned - s porovnáním rychlosti u S4 - nesrovnatelně rychlejší
Omylem sem si objednal místo jednoho dva S5 samsung G-900 v černé barvě od Alza. Zítra mi mají přijít v hodnotě 9130.- Pokud by jste někdo chtěl,tak ho zaplatím a byl by k odběru Přeštice nebo Plzeň. Faktura samozřejmost.
A5 ? ako ok je tenky a je kovovy..ale ja mam asus zenfone 2 a ma brutalne dobry android spraveny (mam tam 5.0) a ma ovela lepsie parametre ako A5 aj ked je plastovy a hruby ale je fakt super a po 3 mesiacoch ako novy a slape bez zaseku a neprehrieva sa..vykon na rozdavanie 4 jadro intel + 4gb ram ..fullhd 5,5 palec a 13 mpix + 5 mpix kamera a foti fakt krasne ..akurat video neni az tak dobre a zle zaostruje ale fotak super a celkovo za 320 eur bezkonkurencny fon
btw najprv som kupil lg g3 ktory je este o kusok lepsi podla mna ale rozhranie nic moc oproti asusu a mal som vadny kus vkuse sa prehrieval a sekal tak som ho vratil
tak rychlonabíjení u S6 dobrý - ale bezdrátové nabíjení - bóží .o) když sedí někdy u PC a makáš třeba 5 hodin a vedle přijímáš hovory a vždy jen položíš a nabíjíš - fakt praktický