Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkrat-ukostření???

o Navštíveno 4575x o
o 05.11.2015, 16:31 | Alig
Zdravím lidi. Mám tu takový problém s elektrikou v autě... Hřejí se mi páčky pod volantem a blbnou mi světla..packy sem koupil nové a problém trvá. Když multimetrem kontroluji kabely, jestli jsou v pořádku,tak mi úplně každý kabel pipa s kostrou auta.. Zkoušel jsem vyčistit a znovu ukostřit každou kostru v autě a problém pořád stejný.. Už si nevím rady co s tím...?

o 05.11.2015, 22:14 | Hanes
Pokud se jedná o přepínače světel, tak na kostru ti to bude pípat vždy kvůli žárovkám. Přez ty se to kostří.
Projdi patice žárovek zda není nějaká zaoxidovaná.
Jestli ti blbnou světla tak, že třeba při zapnutém blikači a světle najednou ti problikává světlo, nebo jiná žárovka, je zaoxidovaná kostra některé ze žárovek.
Jak moc se ty páčky hřejou?
o 05.11.2015, 23:07 | Alig
Hele hřejí se tak,že ze starých pacek mi to vytavilo kontakty. Až budu mít trochu času,tak projdu všechny konektory a patice..jinak bych ještě zkusil natáhnout nové kabely ke starteru a altiku pro sychr. Když třeba přepnu na dálkové a mám auto na volnoběh,tak klesnou otáčky a celkově přizdechne celé auto a elektrika.
o 06.11.2015, 08:23 | blabla
Mě na starém autě dokonce zdechnul motor když jsem dal blinkr-nakonec jsem lépe ukostřil zadní světla a bylo to OK.
Určitě mrkni jestli ti neblikají světla při blinkru.
o 06.11.2015, 10:27 | AR
Tak pokud se ti taví kontakty, tak to značí velký průtok proudu. Záleží jak je to tam řešeno, pokud to není něco z roku jedna dvě tak to musí mít už přes relátka a tudíž přes páčky by ti mělo jít jen řídicí napětí/proud. Překontroluj tedy celý obvod světel, kostry, přípojky na žárovky apod. a uvidíš.
o 06.11.2015, 13:16 | Hanes
Každopádně s výměnou kabelů k altíku a startéru počkej na jindy, nevyřešíš závadu, jen si přiděláš práci a když to potom konečně dáš do servisu kvůli té první závadě nebudou chápat.

Pokud nenajdeš problém ve světlech, nech se na to podívat autoelektrikáře, než ti auto zahoří.

Co čech to muzikant a bohužel i automechanik(autoelektrikář), když ti odejde lednice tak se taky nepustíš do opavy.....
o 06.11.2015, 20:37 | Alig
Jasný;-) všechno projdu,zkontroluju a uvidí se no..
o 06.11.2015, 20:37 | Alig
Jasný;-) všechno projdu,zkontroluju a uvidí se no..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3393 sekund.