Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > USB 3G modem samostatný

o Navštíveno 2414x o
o 05.11.2015, 21:47 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-11-05 21:48:18
Existuje nějaký USB 3G WIFI modem, který lze mít zapojený čistě samostatně v USB nabíječce - auto, 220 V, který funguje automaticky vždy při jeho napájení? Tím myšleno, že není třeba ho zapínat ručně, ale např. v autě jak se otočí klíčkem a zapne se i zásuvka 12 V a nabíječkou, tak se modem zapne a bude fungovat?

Mám teď klasický kyslíkovský modem - [ Link ] , má baterii, výdrž cca 4 hodiny provozu, standby déle, ale musí se tedy zapnout ručně :-(

Bude mi stačit i nějaká čína, pokud bude fungovat.

Díky za nápady, kde a co pod jakým názvem hledat...

USB modemy, co se dají do PC/NTB, ty jedou na SW v PC, takže když nebudou v PC/NTB, tak nepojedou, co?

o 05.11.2015, 21:57 | HIGHTOWER
případně pořešit s tímto modemem TP-Link M5360 s výdrží 16-26 hod. provozu, standby bude tak 40 hodin... [ Link ]
o 05.11.2015, 22:47 | Ghofig
Mam TPLink TL-MR3020 a v tom USB modem. Zapina se to po pripojeni napajeni hned samo. Kdyz to pripojis na nejakej vetsi battery pack, dokaze to z nej fungovat klidne 2 dny...

foto k příspěvku  od Ghofig

o 06.11.2015, 14:08 | HIGHTOWER
A funguje to tedy, když je to zapojený jen do 12 V nabíječky nebo jen do 220 V jo? :-)

Já našel včera ještě tuto možnost, přes aplikaci Android, připojeno taky USB modem, i když se musí vyzkoušet, se kterým to funguje - [ Link ] což hodit na tablet rozdvojku miniUSB na 2x USB (modem + napájení talbetu) a taky by to mohlo jít. To co píšeš ty vypadá asi nejlépe :-))) Mě bude stačit napájení při zapnutím klíčku, alespoň by to nebylo nalezitelné, kdyby to bylo i při zamčeném autě zapnuté. Díky moc ;-) TP-Link má jen dobré zkušenosti ;-)
o 06.11.2015, 15:21 | cezetko
Na to ti stačí [ Link ]
o 06.11.2015, 15:35 | HIGHTOWER
to už mám - [ Link ] ale musím vždy ručně zapnout, pokud není vybitá baterie. Mě by právě více vyhovovalo, že se zapne / vypne sám, když dostane nebo nedostane šťávu a to je přesně to, jak píše Ghofig...
o 06.11.2015, 17:25 | Ghofig
HIGHTOWER: tak ono to ma mini USB vstup. Tzn to strcis na druhem konci do libovolneho usb a zapne se to. Jestli to USB napajis na druhem konci 12V z auta nebo 220V ze zasuvky je uz celkem na tobe :)
Kazdopadne to ale predpokladam funguje tak, jak chces...
o 06.11.2015, 19:37 | HIGHTOWER
OK, super, to je přesně ono. Mi šlo o to, zda není třeba propojené s PC, NTB, prostě nějakým PC systémem s ovladačem na ten USB modem :-) Pokud takto tomu stačí čistě jen napájení a běhá si to samo, tak super ;-)

Za jak dlouho se to cca aktivuje, když je to napájený? Tedy, kdy je to připojeno do 3G a běží wifi signál? Nemáš to nějak odzkoušené? :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4006 sekund.