Navštíveno 2495x

Poradí někdo?
Sony Vaio, taková mrdka...novej sys, zaktualizovanej, jinak skoro cistej.
Strasne linej chod, procesor vytizenej furt na 90 procent. Vyfoukanej vzduchem / teplota o 10° méně, projetej ccleanerem...vytíženej teď mezi 40-60 % to skáče.
Ale je to furt mrdka líná, pustím chrome a trvá to.......
Thx
baterka ko treba..tkus ji odpojit..

08.11.2015, 10:23 |
jok3r parametry?

08.11.2015, 11:01 |
Augi Jebni tam SSD a nemusíš o ničem přemýšlet...

08.11.2015, 18:38 |
Cenda | Upraveno: 2015-11-08 18:40:56
Mam SVF15A... Po mesici jsem ho chtel jebnout do sberu.
Koupil jsem ssd, udelal cistou instalaci (ne recovery) s originalnim win S/N (je zapsane v biosu) a slape jak namydlenej blesk. Original disk mam misto dvd mechaniky.
Taze ssd a instalace novych windows. Chodi to i desitkama.
Jaký systém?Teď sem řešil u nového PC pomalé desítky a bylo to chybou aktualizace s antivirem a Skypem. Tak nějak mi to vysvětloval prodejce a doporučil mi stejně větší RAMku ze 2 na 4GB.
Kua nerikejte mi, ze je to diskem, to je divny
Jsou tam 7micky

08.11.2015, 22:15 |
Cenda Nejen disk, ale i ten bordel od Sony. Proto i čisej system, jen nuný ovladače. Teď to běhá supr, předtím se to chovalo úplně stejně.
Navíc jsem měl neustále problémy s wifi.
Přesně, nejlepší možnost jak zrychlit notebook, je použít na systém SSD disk a odinstalovat veškerá další kurvítka, která žerou procák a paměť.

09.11.2015, 11:44 |
koren predevsim bordel od vyrobce ale i od MS - rozdil origo instalace vs po vsech updatech proste je.
SSD urcite neni reseni, kdyz se to zasere timhle balastem tak jedine reinst...

09.11.2015, 11:46 |
sotek AiO: zkus utilitu Crystal Disk Info. Zpomalování může být přemapovanýma sektorama.
Dyď je vidět, že má obě jádra vytížené na plno. Hoď sem AllInOne prosím ještě čitelný screen záložky Procesy, zmačkni dole tlačítko "Zobrazit procesy všech uživatelů" a seřaď ten výpis podle využití CPU (klikneš na záhlaví toho sloupce).