Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > LG TV hlaška o 3D World

o Navštíveno 2230x o
o 09.11.2015, 21:24 | ACEMajky
Ahoj, dnes mi TV vyplivla tuhle hlasku, nevite o co se jedna?
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Jedna se o lg tv 60pb690v

diky

o 09.11.2015, 22:55 | muSlim
Dyť to je z toho jasné, či? :-) medzi smartapps si mal nejakú appku s tým názvom a ukončia ju nakoľko vypršia zmluvy s dodávateľmi obsahu. Žiadna tragédia :-)
o 09.11.2015, 23:27 | ACEMajky | Upraveno: 2015-11-09 23:27:57
No kdybych to pochopil, ta to sem nedavam. Ja tam o Smartapps nic necetl

V naspise ctu: 3D svět služba bude ukončena. Cili to muzu chapat, ze jim vyprsela i licence na 3D a nazdar bazar - v dnesnim svete nic neobvykleho

Ale samo vnitrne sem tusil, ze pude o nejakou appku ci neco nepodstatneho, ale kdyz nevim, tak se zkusim zeptat :)

Diky
o 10.11.2015, 08:39 | muSlim | Upraveno: 2015-11-10 08:41:50
Tomu sa hovorí dôvtip :-D

A nie, nemôžeš to chápať že im vypršala licencia aj na 3D ako také nakoľko to je blbosť a potom píše konkrétne 3D World, z čoho si sa mohol dovtípiť že ide o 3D v "niečom čo sa tak volá"... A keď vidím na pozadí za hláškou ikonky appiek, tak tradaaa. Asi som napriemerne inteligentný, alebo neviem :-)
o 10.11.2015, 10:48 | ACEMajky
Ja ti to popisu jinak. Na LG ty to co vidis na pozadi je home obrazovka - cili zakladni obrazovka kde jsou mimo jine ikonky apek a taky vstupy a aktualni kanal a internet a 3D, ....

a priznam se, ze pod 3D world se da vymyslet cokoli (treba prave 3D technologie dostupna na celym svete :)
o 10.11.2015, 10:51 | AR
to by bylo worldwide....to byla beztak nejaka taka picovinka ze sis prohlizel zemegulu a kukal na pocasi ci zpravy z dane oblasti, neco take bylo a nebo mozna jeste je na PSku
o 10.11.2015, 13:10 | ACEMajky
ok, prave ty aplikace ani nepouzivam, vcera sem nahodil appku O2TV a i se kvuli instalaci zaregistroval na LG a apka od O2 mi hlasi, ze mam pripojenych moc zarizeni, ze mam nektery odpojit od meho O2 uctu. Tak sem odpojil od O2TV tablet i mobil a prd, hlasi stale. infolinka mi pak napsala, ze O2 od 20.10. ukoncilo podporu smart TV
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.