Navštíveno 2230x

Dyť to je z toho jasné, či? :-) medzi smartapps si mal nejakú appku s tým názvom a ukončia ju nakoľko vypršia zmluvy s dodávateľmi obsahu. Žiadna tragédia :-)

09.11.2015, 23:27 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-11-09 23:27:57
No kdybych to pochopil, ta to sem nedavam. Ja tam o Smartapps nic necetl
V naspise ctu: 3D svět služba bude ukončena. Cili to muzu chapat, ze jim vyprsela i licence na 3D a nazdar bazar - v dnesnim svete nic neobvykleho
Ale samo vnitrne sem tusil, ze pude o nejakou appku ci neco nepodstatneho, ale kdyz nevim, tak se zkusim zeptat :)
Diky

10.11.2015, 08:39 |
muSlim | Upraveno: 2015-11-10 08:41:50
Tomu sa hovorí dôvtip :-D
A nie, nemôžeš to chápať že im vypršala licencia aj na 3D ako také nakoľko to je blbosť a potom píše konkrétne 3D World, z čoho si sa mohol dovtípiť že ide o 3D v "niečom čo sa tak volá"... A keď vidím na pozadí za hláškou ikonky appiek, tak tradaaa. Asi som napriemerne inteligentný, alebo neviem :-)
Ja ti to popisu jinak. Na LG ty to co vidis na pozadi je home obrazovka - cili zakladni obrazovka kde jsou mimo jine ikonky apek a taky vstupy a aktualni kanal a internet a 3D, ....
a priznam se, ze pod 3D world se da vymyslet cokoli (treba prave 3D technologie dostupna na celym svete :)

10.11.2015, 10:51 |
AR to by bylo worldwide....to byla beztak nejaka taka picovinka ze sis prohlizel zemegulu a kukal na pocasi ci zpravy z dane oblasti, neco take bylo a nebo mozna jeste je na PSku
ok, prave ty aplikace ani nepouzivam, vcera sem nahodil appku O2TV a i se kvuli instalaci zaregistroval na LG a apka od O2 mi hlasi, ze mam pripojenych moc zarizeni, ze mam nektery odpojit od meho O2 uctu. Tak sem odpojil od O2TV tablet i mobil a prd, hlasi stale. infolinka mi pak napsala, ze O2 od 20.10. ukoncilo podporu smart TV