Navštíveno 2866x

Přátelé, prosím pěkně, dá se sehnat takový transportní zvedák pod kola levněji, než je 2.196,- za kus?
viz tady:
[ Link ] Jako jiné firmy ho mají za 5.000,- a více viz:
[ Link ] nebo
[ Link ] Takže mě zajímá, zda těch 2.196,- je dobrý, nebo se to dá sehnat ještě levněji? Jsou potřeba totiž 4 kousky, což se slušně prodraží...

Jako chtěl jsem to do dílny, abych mohl posouvat auto do strany, když je potřeba - takže 1-2 x do roka :o)
Mno, toto vypadá taky zajímavě, ale musel bych to dát pod zvedlé auto...
[ Link ] Tady za pár dát 1.364,- už není hrůza
Mno, narazil jsem při hledání na toto - zcela mimo můj dotaz, ale zajímavé :o) to je síla - to fakt jako funguje?
[ Link ] Je tam i video :o) prdne se to na výfuk a tradá :o)

11.11.2015, 11:11 |
jedla ten balon je hodně ostrej,video z devadesátých let a v čase 2:11 se mi v odraze ve dveřích nezdá,že by to bylo připojené na výfuk,spíš to vypada jako solidní kompresor :-)

11.11.2015, 11:44 |
sts Táta si tohle dělal, jednodušeji, jen musíš auto zvednout heverem nebo na to šikovně najet..
2 jedla:
Jop, je to tak :o)
2 sts:
Taky mě napadlo to vyrobit - tedy jen jakýsi primitivní držák s kolečky :o) štve mě ale to, že bych musel to auto zvedat a cpat to pod něj... no ale zase, pokud by to ušetřilo velké peníze - tak i to se dá :o) nemáš někde fotku třeba? Díky moc
Me se to nechtelo vyrabet, tak jsem si koupil dilenske voziky v Hornbachu za cca 400,- Kc/ks a pokladam si auto na ne.
Vyhoda je, ze je muzu dat i pod prahy, takze se da s autem hybat, i kdyz nema kola.
2 Kamil07:
Dobrý nápad kámo :o) a tos koupil ty dřevěné, nebo jsou tam i jiné? Teď si nejsem jist právě... asi si tam teď zfrknu :o)

11.11.2015, 12:53 |
Kamil07 | Upraveno: 2015-11-11 13:02:54
Koupil jsem ty obyc drevene a v pohode, jestli meli i jine, to uz si nepamatuju.
Hornbach ve Svinove je mel hned po leve strane jak vejdes, ale je uz to nejaky patek zpet, tak snad je jeste prodavaji.

JJ tyto vozíky jsem tam mockrát viděl - jiné si právě taky nevybavuji, ale nebyl jsem si jist, zda by tyto dřevěné to auto uvezly :o) no a asi jo, když to říkáš :o) tak super... a díky za nápad :o)
Ony jsou myslim do 300 kg/ks, ale normalne na tom vozime Imprezy, ktere vazi cca 1500 kg a v pohode.
Dokonce to uneslo i eSko Mercedesa, ktery ma skoro 2 tuny, ale to uz slo videt, ze se trapi :-)
2 Kamil07:
Tak koupeno :o) měli tam vzhledově stejné, za stejnou cenu, jen s modrými kolečky jen na 200kg jen a ty na 300kg ne - tak jsem poprosil prodavače, který ze skladu dodal podpultovky na 300kg :o)
Vyšla jedna na 389,- což je super :o)
Ještě tam byly za 450,- na 250kg nebo za 640,- na 400kg ale tyhle už byly větší...
Pred chvili jsem tam byl pro nejake drobnosti a videl jsem je tam :-)
Tak at dobre slouzi.